Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Podpisy pod nickiem

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
bloku
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Michal
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG
Kontakt:

Podpisy pod nickiem

Post autor: bloku » 12 sty 2018, 10:12

Chciałbym szanownemu Administratorowi przekazać, iż nie podoba mi się forma dopisków pod nickiem. Jest to pewnego rodzaju dyskryminowanie nas userów na tym forum.

Pisząc "Nie jesteś VIPem" może wskazywać na to, iż jestem gorszy, mniej znaczący czy też "gorszego" sortu.

Może dla niektórych wyda się to błahe ale jestem na forum od lat i takie "wartościowanie" jest nie na miejscu.

Proszę o usunięcie tego typu wpisów pod moim nickiem!

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 12 sty 2018, 10:37

Popieram przedmowce, tym bardziej że h.. mnie interesuje czy ja czy ktoś jest czy nie jest.
Więc proszę administratora o to samo.
Ostatnio zmieniony 12 sty 2018, 17:07 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Leo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Adam
Model: Inny
Nadwozie: Coupe quattro
Silnik: 2,2 3B
Kontakt:

Post autor: Leo » 12 sty 2018, 11:00

to ma zmusić do tego, by płacić kasę, nic innego. Niestety, admin się nie sprawdza tutaj już od długiego czasu.

leanbow
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: leanbow » 12 sty 2018, 12:04

myślę że trzeba usunąć ten napis ale można po prostu pisać pod nickiem VIP lub w ogóle nic nie pisać

Awatar użytkownika
bloku
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: bloku » 12 sty 2018, 14:19

Leo pisze:to ma zmusić do tego, by płacić kasę, nic innego. Niestety, admin się nie sprawdza tutaj już od długiego czasu.
Ja to wiem od dłuższego czasu, że się nie sprawdza i jaki jest cel tego typu zabiegów jak ten wpis.

Czekam na reakcję. Pomimo, że to prywatne forum ale wiedza w nim zawarta już nie. Więc można powalczyć :-)

Awatar użytkownika
Pieterb
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Piotr
Silnik: 2.0 ABK+lpg

Post autor: Pieterb » 12 sty 2018, 18:27

Pozwólcie że coś napiszę nie po to by bronić Doc'a ale w kwestii wyjaśnienia.
Słonik pisze:Więc proszę administratora o to samo.
ale Ty przecież nie masz nic pod nickiem? chodzi Ci o wpisy u innych użytkowników?
A po tobie najmniej bym się spodziewał takiego wpisu - no może nie samego wpisu ale użytego słownictwa.
Leo pisze:to ma zmusić do tego,
raczej nikt tu nikogo nie zmusza, przynajmniej ja o czymś takim nie słyszałem. Prawdopodobnie miała to być forma reklamy tego zamkniętego dział ale tu już pewnie sam Doc się wypowie.
Leo pisze: by płacić kasę, nic innego.
na wielu forach są w ten sam lub bardzo podobny sposób zbierane są pieniądze na utrzymywanie forum i nie widzę tu nic nadzwyczajnego.
Leo pisze:Niestety, admin się nie sprawdza tutaj już od długiego czasu.
a tego to nie rozumiem bezradny_ mysli_

Awatar użytkownika
bloku
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: bloku » 12 sty 2018, 18:57

PieterB pisze: Leo napisał/a:
Niestety, admin się nie sprawdza tutaj już od długiego czasu.
a tego to nie rozumiem
Domyślam się, że chodzi o kroki jakie podejmuje Doc w kwestii komunikacji z użytkownikami forum o marketingu na utrzymanie tego forum. Bagatela to jedno z takich co generują mega duże koszty...nie dając poza wiedzą nic w zamian o zlotach nie wspomnę. Ale nie w tym rzecz.

Swoją posatwę przedstawiłem w pierwszym poście. Liczę na wyjaśnienie i zmianę podpisów.

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 12 sty 2018, 23:04

bloku pisze:Jest to pewnego rodzaju dyskryminowanie nas userów na tym forum.
Cześć Michale. To nie jest dyskryminacja, a przypomnienie. Niektórzy mają stary, niedostępny e-mail, nie czytają itd... natomiast nazwa rangi, jak najbardziej.
bloku pisze:Pisząc "Nie jesteś VIPem" może wskazywać na to, iż jestem gorszy, mniej znaczący czy też "gorszego" sortu.
Nie. Tak jak mówię... przypomnienie. Jak myślisz, m.in. w ogłoszeniu VIP dalej będzie przez rok? glupek_ ;)
bloku pisze:Może dla niektórych wyda się to błahe ale jestem na forum od lat i takie "wartościowanie" jest nie na miejscu.
Przesadzasz, nie wiem skąd masz nerwy i po co?
bloku pisze:Proszę o usunięcie tego typu wpisów pod moim nickiem!
Michale skoro nie możesz poczekać, to proszę, "łapaj". Tylko dalej nie będę pamiętam twojego automatycznego nicka. Daj sygnał na PW. Mój błąd z tekstem/odpowiedzią odnośnie stycznia.
Jeszcze raz powiem... rangi są ustawione do końca stycznia. To nie jest na rok.
Nie denerwujcie się. Są przyjaciele/klubowicze VIP którzy pomogli/pomagają m.in. z serwerem, domeną, naprawą i tyle (na rok). Dalej już nasze kolejne rozmowy VIP o wszystkim.

ps.
Dzięki Piotrku za odpowiedź Klubowiczy / "sympatyka".

Awatar użytkownika
bloku
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: bloku » 13 sty 2018, 10:47

Doc pisze:bloku napisał/a:
Może dla niektórych wyda się to błahe ale jestem na forum od lat i takie "wartościowanie" jest nie na miejscu.
Przesadzasz, nie wiem skąd masz nerwy i po co?
Nie wiem gdzie Andrzeju widzisz nerwy w mojej wypowiedzi? Ani wykrzyknika, ani emotki. Czysta neutralna odpowiedź.

Za zmianę pod nickiem dziękuję. Dla jednych to przypomnienie a dla innych może być wyróżnikiem przynależności grupowej. Od siebie dodam, że kwestie VIProomu można całkiem inaczej zorganizować aby przyciągnąć użytkowników. Ale jak będziesz potrzebował rady to zapewne się zgłosisz :-)

Awatar użytkownika
audikom
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: audikom » 13 sty 2018, 10:58

Witam,
"Chciałbym szanownemu Administratorowi przekazać, iż nie podoba mi się forma dopisków pod nickiem. Jest to pewnego rodzaju dyskryminowanie nas userów na tym forum. "

czy mógłbyś się nie wypowiadać w imieniu "nas userów" tylko swoim , myślę że każdy forumowicz ma swoje zdanie w temacie uzurpator się znalazł

"Pisząc "Nie jesteś VIPem" może wskazywać na to, iż jestem gorszy, mniej znaczący czy też "gorszego" sortu. "

Nie jesteś vipem znaczy dokładnie że nie jesteś vipem cała reszta to kompleksy ,urażone ambicje itp.

" takie "wartościowanie" jest nie na miejscu" to nie było wartościowanie tylko określenie faktu że nie jesteś vipem , jeżeli twe kompleksy mówią że jesteś gorszego sortu to nie jest wina innych ludzi.

KOMUNA JESZCZE NIE WRÓCIŁA , nie ma że wszyscy są równi , płacisz masz więcej.
Wszystko kosztuje i trzeba na pieniązki zapracować czy uzbierać , czasem wpłacić a nie tylko na tzw. krzywy ryj korzystać.

Administrator się nie podoba ,wielu innym zapewne się podoba a jeszcze innym to lata .
Wg. mnie masz przesadne nie zrealizowane ambicje i świat wokół jest nie taki .

Administratorze a ty nie bądż taki miękki wystraszony, rób swoje starannie z kulturą zacz stanowczo aby forum funkcjonowało dobrze.

Dodam dla jasności że nie jestem vipem , wpłat nie dokonuje bo z kaską nie za bardzo .
Chyba raz kiedyś wpłaciłem.
Kompleksów z tego tytułu nie mam , wiadomo kto wpłaci wymaga powinien zostać określony że wpłacił np. vipem.
Napisałem to wszystko w swoim imieniu a nie " nas userów"

Awatar użytkownika
Dawid1995
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Dawid1995 » 13 sty 2018, 11:11

audikom pisze:Wszystko kosztuje i trzeba na pieniązki zapracować czy uzbierać , czasem wpłacić a nie tylko na tzw. krzywy ryj korzystać.
audikom pisze:Dodam dla jasności że nie jestem vipem , wpłat nie dokonuje bo z kaską nie za bardzo .
Sam sobie przeczysz :-) Ciężko i wesoło się takie wypociny czyta rotfl

Awatar użytkownika
bloku
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: bloku » 13 sty 2018, 11:15

Dawid1995 pisze:
audikom pisze:Wszystko kosztuje i trzeba na pieniązki zapracować czy uzbierać , czasem wpłacić a nie tylko na tzw. krzywy ryj korzystać.
audikom pisze:Dodam dla jasności że nie jestem vipem , wpłat nie dokonuje bo z kaską nie za bardzo .
Sam sobie przeczysz :-) Ciężko i wesoło się takie wypociny czyta rotfl
+1

Nie chciałem już komentować bo jakość tej wypowiedzi jest grubo poniżej moich standardów. Nie wspominając o wycieczkach osobistych oraz nie rozumieniu znaczenia polskich słów.

Pomijam fakt, że nie jestem na tym forum tylko czytelnikiem. Swoje też włożyłem, również finansowo ale to za dobrych czasów tego forum.
Doc pisze:Tylko dalej nie będę pamiętam twojego automatycznego nicka. Daj sygnał na PW.
Andrzeju dla mnie najlepiej jakby nic tam nie było :-) Jeśli jest taka opcja ;-)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 13 sty 2018, 14:10

Michale... nie, nie ma jak. Nie można wyłączyć, usunąć rangę usera. Jedynie można wkleić kropkę. Bez niczego nie ma możliwości z rangą php by przemo.

Awatar użytkownika
bloku
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: bloku » 13 sty 2018, 14:17

Spoko. To niech zostanie z automatu. Dzięki.

--------------------------------------------------------

ps
Michale... zamykam vel kłódka. ;)
Pzdr,
Andrzej "Doc"
Ostatnio zmieniony 13 sty 2018, 17:22 przez bloku, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”