POTRZEBNY PROJEKT
POTRZEBNY PROJEKT
witam wszystkich czy ktos moze dysponuje wzorem lub mogl gy cos takiego zrobic chodzi o naklejke klubowa na tylnia szybe auta troche bysmy sie wyroznili na AFK bylo brak chetnych
-
OnlineDoc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Polsku Klub Audi 80
www.audi80.pl
I jakies lekkie, zwiewne, delikatne logo/motyw graficzny.
Całosc eliptyczna jakas. Tak sobie to wyobrazam.
Znajac zycie musialoby byc zrobione wektorowo.
www.audi80.pl
Doc pisze:Polsku Klub Audi 80
www.audi80.pl
cos takiego musimy to zobaczyc jak wyglada niech ktos sprobuje cos takiego zrobic ja sie na grafice nie znam jak cos bedziemy mieli gotowe to pokaze to w znajomej drukarni i zobaczymy jaki bedzie koszt
WITAM.
mam pomysła na projekt
tylko bym musiał wiedzieć jakie znaki i litery by wystąpiły
www.audi80.pl moze auditeam ? audi80team?
czekam na propozyzje
pozdrawiam
mam pomysła na projekt
tylko bym musiał wiedzieć jakie znaki i litery by wystąpiły
www.audi80.pl moze auditeam ? audi80team?
czekam na propozyzje
pozdrawiam
OOOO Polski Klub Audi 80
www.audi80.pl
duze innym kolorem no i jaka czcionka i kolorystyka jaki rodzaj naklejki?
www.audi80.pl
duze innym kolorem no i jaka czcionka i kolorystyka jaki rodzaj naklejki?
-
OnlineDoc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Jestem zawilu8 pisze:OOOO Polski Klub Audi 80
www.audi80.pl
Czekamy z niecierpliwościąkoko pisze:najpier troche popracuje nad projektem, kolor to zakładam biały a czcionkę jeszcze dorobie jak bedzie gotowe to wrzuce
na dawac , druk mam nagrany zrobia co bede chcial zrobimy tak jak naglówek strony czerwone tło biale litery trza uśrednic wymiar, czyja szyba jest najmniejsza zeby sie dostosowac? , lub same biale litery .
[ Dodano: 2006-12-15, 18:46 ]
P K A duze i czerwone
szybko pisalem jak ktoś chce to zrozumie
tym bardziej ze wiadomo jaki temat
P K A duze i czerwone
szybko pisalem jak ktoś chce to zrozumie
tym bardziej ze wiadomo jaki temat
Ostatnio zmieniony 15 gru 2006, 21:22 przez wilu8, łącznie zmieniany 2 razy.
Nic nie rozumiem z tej przypadkowej sekwencji znaków literowych bez znaków interpunkcji.wilu8 pisze:na dawac druk mam nagreny zrobia co bede chcial wrobimy tak jak naglowek strony czerwone tlo biale litery trza usrednic wymiar, czyja szyba jest najmniejsza zeby sie dostosowac? , lub same biale litery
P K A duze i czerwone
Chyba miało być tak,ale nie dam sobie głowy uciąćwilu8 pisze:na dawac druk mam nagreny zrobia co bede chcial wrobimy tak jak naglowek strony czerwone tlo biale litery trza usrednic wymiar, czyja szyba jest najmniejsza zeby sie dostosowac? , lub same biale litery
P K A duze i czerwone
No dawać, druk mam nagrany (oni) zrobią co będę chciał. Jestem za tym, aby zrobić tak jak nagłówek strony www.audi80.pl : czerwone tło i białe litery. Trzeba uśrednić(uzgodnić) wymiar(tak,aby nikt nie miał problemów z "montażem"). Czyja szyba jest najmniejsza?, Musimy się dostosować. Można też, tylko litery (koloru białego).
PKA(Polski Klub Audi) będzie duże i i koloru czerwonegowilu8 pisze:[ Dodano: 2006-12-15, 18:46 ]
P K A duze i czerwone
Ale się nagłówkowałem :mrgreen:
- Oofol
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Zrozumiałem to tak samo (y... chyba). trzeba ustalić konkretny wymiar i z której strony szyby ma być przylepiana ta nalepka! Ja jestem za tym żeby naklejać ją od środka. A jak wy myślicie?spidi pisze:Chyba miało być tak,ale nie dam sobie głowy uciąćwilu8 pisze:na dawac druk mam nagreny zrobia co bede chcial wrobimy tak jak naglowek strony czerwone tlo biale litery trza usrednic wymiar, czyja szyba jest najmniejsza zeby sie dostosowac? , lub same biale litery
P K A duze i czerwone![]()
No dawać, druk mam nagrany (oni) zrobią co będę chciał. Jestem za tym, aby zrobić tak jak nagłówek strony www.audi80.pl : czerwone tło i białe litery. Trzeba uśrednić(uzgodnić) wymiar(tak,aby nikt nie miał problemów z "montażem"). Czyja szyba jest najmniejsza?, Musimy się dostosować. Można też, tylko litery (koloru białego).
PKA(Polski Klub Audi) będzie duże i i koloru czerwonegowilu8 pisze:[ Dodano: 2006-12-15, 18:46 ]
P K A duze i czerwone
Ale się nagłówkowałem :mrgreen: