Przeczytaj ten temat jeszcze raz i policz ile razy prosilem o wstrzymanie sie z tym i ile razy pisałem, ze logo jest kiepskie.Oofol pisze:Panowie...
Ten temat zaczął się krótko po otwarciu tej strony. Wszyscy (łącznie z Doc'kiem) go czytali i nikt nie miał nic przeciwko.
Szanuje Jego chęci i nie neguje ich, jednak ni z gruchy ni z pietruchy bez żadnej konsultacji wystawił je na sprzedaż a to nie fair.Oofol pisze: Było mało projektów a jak Wilu wziął się do roboty to go tylko krytykujecie...
Widzisz... nie masz pojęcia o public relations. Pogadaj z pierwszym lepszym copywriterem. Logo to nie jak w kij pierdział. Nie wezmę painta, kawalek grafiki z google i gotowe. To musi zrobić grafik z praktyką, a to kosztuje i wymaga czasu ktorego poki co - chwilowo z racji Centrum i ramek nie mam.Oofol pisze: Doc może i masz swoje wyobrażenie o logu NASZEGO klubu ale dlaczego go nie chcesz przedstawić?
W topie nie ma żadnego logo. Bedzie jak je bedziemy mieli. Na ramki nie daje się logo klubu tylko logo auudi, a to mamy + nazwa i adres. Jak wyobrazasz sobie logo 1 cm/1cm - po co ?Oofol pisze: Jeśli będzie inne niż teraźniejsze (twoje założenie - top strony) to ramki faktycznie mijają się z celem... Będą nieaktualne...
Interweniowałem o czym pisze tu 30 raz prosząc o powstrzymanie się z tym i nie robienie ciśnienia.Oofol pisze: Dlaczego nie zaingerowałeś wcześniej?
Zaiste. Mysle, ze warto zakonczyc tą dyskusje bo szkoda bicia piany.Oofol pisze: Trochę to wszystko jest bezsensowne...