Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

POTRZEBNY PROJEKT

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 15 lut 2007, 23:17

Oofol pisze:Panowie...
Ten temat zaczął się krótko po otwarciu tej strony. Wszyscy (łącznie z Doc'kiem) go czytali i nikt nie miał nic przeciwko.
Przeczytaj ten temat jeszcze raz i policz ile razy prosilem o wstrzymanie sie z tym i ile razy pisałem, ze logo jest kiepskie.
Oofol pisze: Było mało projektów a jak Wilu wziął się do roboty to go tylko krytykujecie...
Szanuje Jego chęci i nie neguje ich, jednak ni z gruchy ni z pietruchy bez żadnej konsultacji wystawił je na sprzedaż a to nie fair.
Oofol pisze: Doc może i masz swoje wyobrażenie o logu NASZEGO klubu ale dlaczego go nie chcesz przedstawić?
Widzisz... nie masz pojęcia o public relations. Pogadaj z pierwszym lepszym copywriterem. Logo to nie jak w kij pierdział. Nie wezmę painta, kawalek grafiki z google i gotowe. To musi zrobić grafik z praktyką, a to kosztuje i wymaga czasu ktorego poki co - chwilowo z racji Centrum i ramek nie mam.
Oofol pisze: Jeśli będzie inne niż teraźniejsze (twoje założenie - top strony) to ramki faktycznie mijają się z celem... Będą nieaktualne...
W topie nie ma żadnego logo. Bedzie jak je bedziemy mieli. Na ramki nie daje się logo klubu tylko logo auudi, a to mamy + nazwa i adres. Jak wyobrazasz sobie logo 1 cm/1cm - po co ?
Oofol pisze: Dlaczego nie zaingerowałeś wcześniej?
Interweniowałem o czym pisze tu 30 raz prosząc o powstrzymanie się z tym i nie robienie ciśnienia.
Oofol pisze: Trochę to wszystko jest bezsensowne...
Zaiste. Mysle, ze warto zakonczyc tą dyskusje bo szkoda bicia piany.

Awatar użytkownika
Oofol
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Oofol » 18 lut 2007, 19:17

Doc nie mogłeś napisać podobnego postu na początku? Nie było by 12 zbędnych stron bezproduktywnego pisania...

Jaroh
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Jaroh » 18 lut 2007, 21:54

Moja opinia na ten temat jest taka , że potrzebne było te 12 stron po to aby przekonać jaka wizja loga kryje się w umysłach klubowiczów. Czekam jednocześnie na ukazanie się konkursu pomiędzy propozycjami zatwierdzonymi przez władze klubowe.

Jestem pełen cierpliwości i zaufania do DOC-a co do profesjonalizmu wykonania projektu.(z zaznaczeniem że niektóre propozycje klubowiczów podobały mi się)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”