Ja to rozumiem, ale umówmy się, ze nie moze mieć miejsca robienie nalepek, czyt. wizytówek tego klubu kazdy na własną rękę. Wydaje mi sie to oczywiste i nie jest to narzucanie komuś czegoś czy brak demokracji tylko najnormalniej w swiecie zdrowy rozsądek.xGrizzlix pisze:Popieram DOC'a... ale z drugiej strony jest tak,ze kazdy by chcial cos innego
Przyjdzie pora, że zaprezentujemy kilka opcji logo i w głosowaniu z posrod nich wybierzemy najlepsze. Logo opracuje nie ja ponieważ brak mi takich zdolności, a grafik i copywriter. Zrobimy to w barterze lub zapłacimy Mu.
Jeśli ktoś chce się podjąć czegoś takiego i opracuje kilka wersji profesjonalnego logotypu to chetnie wezmę udział i pomogę. Ponadto logo zatwierdzone juz przez nas musi byc w kilku formatach od wektorowego po duże mapy i jpg. Nie możemy tak poważnych rzeczy jak projekt logo tak pochopnie robić. Bedziemy mieli logo, bedziemy mogli je wkładać na wiele naszych róznych projektów. PKA80 raczkuje, dajmy na luz i na spokojnie to zróbmy. Nie chcę aby na samochodach jezdziły byle jakie grafiki reprezentujące nas.
To które wyżej podałem logo OCC, zerknij i powiedz szczerze. Czy pomijając sympatię do tego forum tj klubowiczy i Audi 80 wolałbyś je wozić małe, delikatne na tylniej szybie lub klapie bagaznika, czy to ktore dał Wilu ?
Z całym szacunkiem i podziwem dla Wilu8, nie możemy się tak z tym śpieszyć.