Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

POTRZEBNY PROJEKT

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 14 lut 2007, 00:19

xGrizzlix pisze:Popieram DOC'a... ale z drugiej strony jest tak,ze kazdy by chcial cos innego
Ja to rozumiem, ale umówmy się, ze nie moze mieć miejsca robienie nalepek, czyt. wizytówek tego klubu kazdy na własną rękę. Wydaje mi sie to oczywiste i nie jest to narzucanie komuś czegoś czy brak demokracji tylko najnormalniej w swiecie zdrowy rozsądek.

Przyjdzie pora, że zaprezentujemy kilka opcji logo i w głosowaniu z posrod nich wybierzemy najlepsze. Logo opracuje nie ja ponieważ brak mi takich zdolności, a grafik i copywriter. Zrobimy to w barterze lub zapłacimy Mu.

Jeśli ktoś chce się podjąć czegoś takiego i opracuje kilka wersji profesjonalnego logotypu to chetnie wezmę udział i pomogę. Ponadto logo zatwierdzone juz przez nas musi byc w kilku formatach od wektorowego po duże mapy i jpg. Nie możemy tak poważnych rzeczy jak projekt logo tak pochopnie robić. Bedziemy mieli logo, bedziemy mogli je wkładać na wiele naszych róznych projektów. PKA80 raczkuje, dajmy na luz i na spokojnie to zróbmy. Nie chcę aby na samochodach jezdziły byle jakie grafiki reprezentujące nas.

To które wyżej podałem logo OCC, zerknij i powiedz szczerze. Czy pomijając sympatię do tego forum tj klubowiczy i Audi 80 wolałbyś je wozić małe, delikatne na tylniej szybie lub klapie bagaznika, czy to ktore dał Wilu ?

Z całym szacunkiem i podziwem dla Wilu8, nie możemy się tak z tym śpieszyć.

Awatar użytkownika
cobra
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: cobra » 14 lut 2007, 09:17

Wilu... i reszta bandy zniecierpliwionych :!:

Doc, jako założyciel tego forum, szef tego klubu i właściciel domeny www.audi80.pl może najnormalniej w świecie się nie zgodzić na produkcję twoich naklejek... powód najzwyklejszy w świecie... nie muszę Ci chyba tłumaczyć... więc ostateczne zdanie należy do Niego. To po pierwsze.
A po drugie: zastanówcie się przez chwilkę... forum żyje dopiero od 3 miesięcy, logo jest znakiem firmowy, charakterystycznym dla danego klubu... nie bądźmy niecierpliwi i nie podejmujmy pochopnych decyzji...
Załatwione zostaną sprawy z ramkami, ruszą naklejki, koszulki, smycze, breloczki czy co tam sobie tylko chcecie... ale pamiętajcie że logo się już nie zmienia, raz wybrane zostaje już do końca...
Wilu chcesz to zrób kilka fajnych propozycji, może jeszcze ktoś zrobi, Administracja przedstawi swoje, zrobi się ogólnoklubowe głosowanie i wybierze się ten najlepszy projekt...

Uszanujcie wolę Bossa i wstrzymajcie się chwilkę, załatwianie spraw na własną rękę nie będzie najlepsze dla naszego Klubu

xGrizzlix
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: xGrizzlix » 14 lut 2007, 10:58

Własnie - przedstawić kilka projektów logo klubu i przeprowadzić głosowanie. ;-)

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 14 lut 2007, 11:09

Jako że brałem udział w dyskusji dotyczącej tego projektu to wypowiem się raz jeszcze.

Muszę się zgodzić z tym co mówi "dyrekcja" , robienie czegoś na siłę i byle jak (z całym szacunkiem dla autorów projektu) tylko poto żeby było, mija się z celem.

DOC mogłeś interweniować dużo wcześniej to niedoszło by do tego typu nieporozumień.

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 14 lut 2007, 12:22

DOC mogłeś interweniować dużo wcześniej to niedoszło by do tego typu nieporozumień.
Wielokrotnie pisałem, aby wstrzymać się. Znacznie wcześniej, zarówno ja jak i Cobra, jmm.

mrx1983
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: mrx1983 » 14 lut 2007, 16:00

moim skromnym zdaniem to wszystko bylo zrobione od d..y strony,wpierw powinno byc logo,pozniej ramki ( na ktorych powinno byc wlasnie logo) i cala ta reszta gadzetow...

Awatar użytkownika
wilu8
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: wilu8 » 14 lut 2007, 18:24

IC69 pisze:Muszę się zgodzić z tym co mówi "dyrekcja" , robienie czegoś na siłę i byle jak (z całym szacunkiem dla autorów projektu) tylko poto żeby było, mija się z celem.
dziwne moja propozycja byla nic innego jak TOP STRONY troche zmodyfikowany i wydrukowany ,nie posiadający żadnego wzoru loga,a z tego co wiem to DOC sam na początku dyskusji na ten temat zaproponował taki prosty uklad, wiec to bylo nic innego jak odpowiedz na jego sugestie :!:

Awatar użytkownika
padawi
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: padawi » 14 lut 2007, 19:48

Ja się zgadzam z mrx1983

Pitbull71
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Pitbull71 » 14 lut 2007, 20:49

Sorka ze tak pozno odpisuje odnosnie ramek my robilismy 8,50zl +plus koszty przesylek. Jesli mamy myslec ekonomicznie wysylac wiekszymi partiami napewno XX osob mieszka kolo siebie jesli nie w tym miescie (przyokazji mozna zrobic maly spot i rozdac ramki). Wtedy koszt wysylki dzieli sie na grosze. Tak to my zrobilismy:)

Ramka miała dwa kolory.

Jaroh
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Jaroh » 14 lut 2007, 21:26

Panowie. po pierwsze to nie jest temat do ramek a po drugie nie róbmy afery o 20 zł.
Żaden z nas nie zbiednieje przez te 20 zł.A jak by byly po 20 to i tak bym zamówił.
20 zł. to nie majątek.
To tyle z mojej strony. Dziekuje

[ Dodano: 2007-02-14, 21:34 ]
A co do projektu logo:
DOC ma moje pełne poparcie Bo wiem że jego działania są słuszne i dla dobra wizerunku klubu i naszych autek.
Ja również chciałbym mieć logo na samochodzie czy na koszulce takie które by się podobało i nie zbrzydło by po majowym zlocie VW w warszawie na którym mam zamiar być i nie wstydzić się logo naszego klubu.
Wiec poczekam na propozycje Administratora.

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 14 lut 2007, 23:42

Ale się porobiło!

Doc - rzeczywiście prosiłeś o wrzucenie na luz z tymi naklejkami ale bez konkretnych uzasadnień,ale musisz przyznać że na początku sam poganiałeś żeby ktoś przedstawił projekt.Można było z tego wywnioskowac że temat ma całkowite Twoje poparcie.Ostro zareagowałeś dopiero gdy projekt wszedł w fazę realizacji.

wilu8 - rozumiem Twoje rozczarowanie, w końcu sam miałem podobną do Twojej wizje naszego logo ale uszanujmy wolę"góry"i uznajmy temat za zamrożony.Niema co się spieszyć, poczekajmy na resztę bo na razie w tej sprawie wypowiedziała się tylko garstka z naszej ponadtysiecznej rzeszy.

Awatar użytkownika
Oofol
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Oofol » 15 lut 2007, 18:13

Panowie...
Ten temat zaczął się krótko po otwarciu tej strony. Wszyscy (łącznie z Doc'kiem) go czytali i nikt nie miał nic przeciwko. Było mało projektów a jak Wilu wziął się do roboty to go tylko krytykujecie... Doc może i masz swoje wyobrażenie o logu NASZEGO klubu ale dlaczego go nie chcesz przedstawić? Jeśli będzie inne niż teraźniejsze (twoje założenie - top strony) to ramki faktycznie mijają się z celem... Będą nieaktualne... Dlaczego nie zaingerowałeś wcześniej? Trochę to wszystko jest bezsensowne...

florian
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: florian » 15 lut 2007, 20:11

no to wychodzi na to ze z ramkami tez sie zabardzo pospieszono jak nie ma konkretnego logo :?: :!:

Jaroh
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Jaroh » 15 lut 2007, 22:10

Panowie pomyślcie troszke.W jaki sposób umieścić na pasku o szerokości 18 mm logo klubowe(jakiekolwiek). To jest chore co wypisujecie.Na ramce można jedynie umieścić napis zawierający strone w internecie, nazwe klubu i nic wiecej.

mrx1983
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: mrx1983 » 15 lut 2007, 22:43

no wlasnie mozna,a logo roznych firm jakos sie miesci :-) troche wyobrazni kolego :-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”