Problemy z Klubem. Komentarze do mailingu.
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
1. dzięki za mail
2. wielokrotnie przymierzałem się aby coś rzucić do konta forumowego, ale mam problem z zapamietaniem hasła do konta przez net <haha> i tu się pojawia problem bo nie widzi mi się latanie po bankach/pocztach, ale coś z tym w końcu zrobię
3. i podobnie jak koledzy wyżej - wielokrotnie mi forumowicze pomogli swoją wiedzą, myślę że to będzie jeden z najlepszych pomysłów aby im się odwdzięczyć - to spróbować wesprzeć forum niewielką [ale od serca] kwotą
pozdrawiam <ok>
2. wielokrotnie przymierzałem się aby coś rzucić do konta forumowego, ale mam problem z zapamietaniem hasła do konta przez net <haha> i tu się pojawia problem bo nie widzi mi się latanie po bankach/pocztach, ale coś z tym w końcu zrobię
3. i podobnie jak koledzy wyżej - wielokrotnie mi forumowicze pomogli swoją wiedzą, myślę że to będzie jeden z najlepszych pomysłów aby im się odwdzięczyć - to spróbować wesprzeć forum niewielką [ale od serca] kwotą
pozdrawiam <ok>
Ja forum przeglądam i czytam, sporadycznie coś napisze ... moja przyszłość jest poddana Audi także będę tu długo i coraz więcej będzie moich postów ... czuje że kiedyś w przyszłości nie raz będę potrzebował od Was pomocy i myślę że ją otrzymam, w końcu pasja łączy ludzi
Jutro idzie przelewik
pozdrawiam chłopaki i administracje
Jutro idzie przelewik
pozdrawiam chłopaki i administracje
Natchnięty całą sytuacją zapaliłem papierosa i wpadł mi do głowy pomysł na zajefajny obrazek.Wziąłem się do montowania i oto efekt :
Wspomóż PKA80
Wspomóż PKA80