Przywitaj się z nami
-
damian250994
- Forum Audi 80

siema
siema jestem Damian posiadam Audi 80 b4 2.0ABT 90 koni w sedanie .Audi przyprowadziłem sobie z niemiec wiec stan jes bardzo dobry i jestem drugim właścicielem . 
-
Krzysiek7er
- Forum Audi 80

Witam Wszystkich.
Witam, mam na imię Krzysiek. Pochodzę z Gdańska , posiadam Audi 80 B4 2.8 174km coupe.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Powitanie
Witam wszystkich stałych użytkowników forum audi80 oraz odwiedzających. Mam na imię Adam, jestem z Warszawy i nabyłem właśnie Audi 80 2.0 (90 KM) z 1992 roku z LPG. Zarejestrowałem się na tym forum licząc na daleko idącą pomoc w przypadku jakichś wątpliwości. Nauczony doświadczeniem nie mam zamiaru zasypywać Was pytaniami, zanim nie skorzystam z "szukajki".
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Witam
Posiadam Audi 80 B4 1992 2,0E oczywiście w gazie. Jestem z małej miejscowości na Podkarpaciu, Duńkowice koło Jarosławia jeśli to coś komuś mówi. Forum znalazłem przeglądając internet w poszukiwaniu pomocy związanych z drobnymi naprawami auta. Co okazało się szczałem w dziesiątkę, bo jak na razie znalazłem wszystko co chciałem.
Pozdrawiam Jacek
Posiadam Audi 80 B4 1992 2,0E oczywiście w gazie. Jestem z małej miejscowości na Podkarpaciu, Duńkowice koło Jarosławia jeśli to coś komuś mówi. Forum znalazłem przeglądając internet w poszukiwaniu pomocy związanych z drobnymi naprawami auta. Co okazało się szczałem w dziesiątkę, bo jak na razie znalazłem wszystko co chciałem.
Pozdrawiam Jacek
- ur_quattro
- Forum Audi 80

- Radek_ER19
- Forum Audi 80

Witam
Pragnę wszystkich powitać. Jako nowy na tym forum pragnę się przedstawić.
Mam na imię Grzegorz i jestem z W-wy. Od niedawna jestem posiadaczem Audi80 z 89 roku (B2) silnik 1,8 benzyna/gaźnik. Na pewno będę potrzebował Waszej pomocy w wielu kwestiach związanych z eksploatacją tego pojazdu.
Pozdrawiam
Pragnę wszystkich powitać. Jako nowy na tym forum pragnę się przedstawić.
Mam na imię Grzegorz i jestem z W-wy. Od niedawna jestem posiadaczem Audi80 z 89 roku (B2) silnik 1,8 benzyna/gaźnik. Na pewno będę potrzebował Waszej pomocy w wielu kwestiach związanych z eksploatacją tego pojazdu.
Pozdrawiam
-
PiotrekAvant
- Forum Audi 80

-
bartosz83_1984
- Forum Audi 80

Witam
Jestem Bartek posiadam Audi 2.8 v6. Jestem nowy na forum.