Witam serdecznie!
Mam na imię Mateusz i pochodzę z małej miejscowości Orchowo oddalonej kilkanaście kilometrów od Gniezna. W tym roku planuję zakup ładnej Audi 80 Cabrio. Będąc na forum chciałbym dowiedzieć się wielu ważnych ciekawostek odnośnie własnie Audi i liczę na pomoc kolegów podczas kupna
Pozdrawiam
Witam wszystkich
Jestem Łukasz, posiadam prawie nowe Audi 80 b3(stylizowane na b4) z 91 roku z silnikiem 1.8 90 KM. Jestem z Koluszek województwo łódzkie
Cześć. Mam na imię Łukasz jestem tu nowy właśnie kupiłem moją drugą 80-tkę B4 2,3 Avant. Poprzednia miała pecha trzy razy ktoś w nią wjechał i teraz służy jako skład części zamiennych. Jestem teraz na etapie robienia jednego samochodu z dwóch. Bardzo podoba mi się wasze forum. Mieszkam w Szydłowcu woj. mazowieckie w znanym mieście w całej europie ze względu na 40% bezrobocie
Witam mam na imie Stachu, jestem z Wielaczy/Zamościa i jestem szczesliwym posiadaczem juz 2 Audi 80 B4 1.9 TDI sedana z 1994 roku (poprzednia byla B4 2.0 B sedan z 1992 roku) pozdrawiam wszystkich forumowiczow !!
Witam serdecznie, Nazywam się Mateusz , zakupiłem Audi 80 B4 1.9TDI Avant,
koledzy mam do was pytanie odnosnie tego że zakupiłem auto, jest może wśród nas na sląsku bądz okolnic ktoś kto mógłby mi zrobić VAG'a i konkretne oględziny autka?
Witam ! Jestem Marcin, z Grodziska Wlkp. [50 km od Poznania]. 2 tygodnie temu stałem się posiadaczem Audi Coupe 89 z 90 roku z piecykiem 2.3 w automacie :mrgreen: Pozdrawiam!
Cześć, mam na imię Łukasz i od października 2012 jestem posiadaczem Audi 80 Cabrio 2.3 z 1992 roku, mieszkam w Warszawie. Samochód kupiłem jako zabawkę na weekendy, na codzień śmigam VW Touareg 3.2 V6.
Witam. Mam na imię Kamil i jestem z Ciechanowa. Od kilku miesięcy jestem właścicielem Audi 80 b4 93r. ABT Lpg w sedanie. Autko kupiłem w średnim stanie , ale mam nadzieje ,że mi pomożecie ;p
O forum dowiedziałem się od znajomego z forum vw golfa.
Pozdrawiam wszystkich.
Na imie mi Szymon jestem z Suwałk i jetem posiadaczem audi 80 b4 2.3 NG 133km z 1993r. Dołączyłem tu żeby zasięgnąć kilku porad do doprowadzenia mojego auta do porządku ponieważ kupiłem go w niezbyt dobrym stanie a chciał bym to zmienic Pozdrawiam.