Sugestie i problemy z forum
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80

- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
sagem pisze:Może logujesz na innych kompach, gdzie indziej, z innego adresu IP? Wtedy będzie wylogowywało.wujo1 pisze:dlaczego teraz mnie wylogowuje z mojego konta pomimo tego że mam zaznaczoną opcje "zaloguj mnie za każdym razem" :?:
nie loguje się z innych komputerów , cały czas na tym samym kompie siedzę i zawsze gdy wyłączałem komputer i nieraz resetowałem ruter to zawsze byłem zalogowany na klubie a od jakiegoś tygodnia już non stop muszę się teraz logować pomimo tego że mam zaznaczoną opcje "zaloguj mnie za każdym razem" :-|
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
sprawdź u siebie może masz coś wyłączone.KAROLEK22XX pisze:nie moge wysyłas prywatnych wiadomosci ?? co sie stało ???
u mnie działa na każdym kompie i na różnych IPwujo1 pisze:dlaczego teraz mnie wylogowuje z mojego konta pomimo tego że mam zaznaczoną opcje "zaloguj mnie za każdym razem"
jest to do zrobienia, pytanie tylko czy to jest potrzebne :roll:shellah pisze:Ja mam takie pytanie czy dałoby się przy avatarze bądź pod zrobić okienko z informacją czy dany użytkownik jest online bądź offline?
-
karol MAŁY
- Forum Audi 80

- damian_xyz
- Moderator

- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Nadwozie: Sedan
ale to chyba tylko w dziale Kurier klubowy i Polecam bo w innych to tylko moderatorzy mogą.damian_xyz pisze: karol MAŁY napisał/a:
A ja mam takie pytanko dlaczego nie moge odpowiadać w tematach z działu GIEŁDA?
z góry dziękuje za odpowiedz
Będziesz mógł jak napiszesz 50 postów w działach technicznych.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
dzisiaj około 22:
Could not delete post from read history table
DEBUG MODE
SQL Error : 1213 Deadlock found when trying to get lock; try restarting transaction
DELETE FROM phpbb_read_history WHERE user_id = 5581 AND post_id IN(767088)
Line : 3068
File : viewtopic.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/
- ignac112
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Ja to mam taki plan, a właściwie sugestie, żeby w dziale technicznym użytkownik, który założył temat i go w jakiś sposób rozwiązał, był zobowiązany napisać co zrobił lub co spowodowało, że problem się skończył lub zniknął, bo teraz tematów z problemami jest pełno, podpowiedzi jak usunąć jeszcze więcej, ale często na podpowiedziach się kończy, a autor tematu olewa już temat, bo auto przecież zrobione, a za chwilę ktoś inny szuka pomocy, znajduje odpowiedni temat a tu co? Nic.
Wiecie do czego dążę, imo przydałoby się to poprawić
- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Nadwozie: Sedan
no tak, ale raczej ciężko będzie zmusić kogoś do napisania posta jak rozwiązał problem. Jeśli ktoś zechce to napisze a jeśli nie to nie i tyle.Ja to mam taki plan, a właściwie sugestie, żeby w dziale technicznym użytkownik, który założył temat i go w jakiś sposób rozwiązał, był zobowiązany napisać co zrobił lub co spowodowało, że problem się skończył lub zniknął, bo teraz tematów z problemami jest pełno, podpowiedzi jak usunąć jeszcze więcej, ale często na podpowiedziach się kończy, a autor tematu olewa już temat, bo auto przecież zrobione, a za chwilę ktoś inny szuka pomocy, znajduje odpowiedni temat a tu co? Nic.

- Kontakt:
Ja nie chcę nikogo zmuszać, ale dobrze, żeby każdy wiedział, że wypadało by tak zrobić, żeby wiedział, że z forum można dużo wyciągnąć, ale warto coś od siebie dołożyć :mrgreen:PieterB pisze:no tak, ale raczej ciężko będzie zmusić kogoś do napisania posta jak rozwiązał problem. Jeśli ktoś zechce to napisze a jeśli nie to nie i tyle.Ja to mam taki plan, a właściwie sugestie, żeby w dziale technicznym użytkownik, który założył temat i go w jakiś sposób rozwiązał, był zobowiązany napisać co zrobił lub co spowodowało, że problem się skończył lub zniknął, bo teraz tematów z problemami jest pełno, podpowiedzi jak usunąć jeszcze więcej, ale często na podpowiedziach się kończy, a autor tematu olewa już temat, bo auto przecież zrobione, a za chwilę ktoś inny szuka pomocy, znajduje odpowiedni temat a tu co? Nic.