Sugestie i problemy z forum
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Ja i tak używam oldschoolowego stylu Invasion Red więc mnie to grzeje w sumie ale:
1) popieram co pisze Koral - pasuje jak kij do (ty wpisać sobie odpowiednio).
2) auto górnika - uważam je za mega fur i było/jest dla mnie wzorem jak miałem srebrnego ale pasuje tu jak (przepisać z poprzedniej uwagi).
3) jakość wykonania tego logo jest co najmniej jakby dzieci na informatyce w paincie powklejali autka na jakiś wzorek pomazańce
4) występuje pewna niespójność. Klub został kiedyś przeobrażony z Polskiego Klubu Audi 80 na Audi 80 Klub Polska i tak są robione wszystkie gadżety a tu nagle ni z koziołka ni z fikołka pojawia się dawno zapomniana nazwa i nieznana wszystkim "młodszym" klubowiczom nazwa "Polski Klub Audi 80" (którą swoją drogą uważam za fajniejszą) ale jak to się ma choćby do akcji koszulek która ruszyła dzień przed nowym logo?
A ikonki te co były w dziale technicznym fajne natomiast te nowe jakoś mi nie leżą - może za bardzo trącą A6klub i A8 team.
[ Dodano: 2012-08-20, 21:28 ]
A jak widzicie po staremu to se wyczyśćcie cache i cookies przeglądarki.
1) popieram co pisze Koral - pasuje jak kij do (ty wpisać sobie odpowiednio).
2) auto górnika - uważam je za mega fur i było/jest dla mnie wzorem jak miałem srebrnego ale pasuje tu jak (przepisać z poprzedniej uwagi).
3) jakość wykonania tego logo jest co najmniej jakby dzieci na informatyce w paincie powklejali autka na jakiś wzorek pomazańce
4) występuje pewna niespójność. Klub został kiedyś przeobrażony z Polskiego Klubu Audi 80 na Audi 80 Klub Polska i tak są robione wszystkie gadżety a tu nagle ni z koziołka ni z fikołka pojawia się dawno zapomniana nazwa i nieznana wszystkim "młodszym" klubowiczom nazwa "Polski Klub Audi 80" (którą swoją drogą uważam za fajniejszą) ale jak to się ma choćby do akcji koszulek która ruszyła dzień przed nowym logo?
A ikonki te co były w dziale technicznym fajne natomiast te nowe jakoś mi nie leżą - może za bardzo trącą A6klub i A8 team.
[ Dodano: 2012-08-20, 21:28 ]
A jak widzicie po staremu to se wyczyśćcie cache i cookies przeglądarki.
Zgadzam się..eSPe pisze:2) auto górnika - uważam je za mega fur i było/jest dla mnie wzorem jak miałem srebrnego ale pasuje tu jak (przepisać z poprzedniej uwagi).
Nie każdemu może pasować auto górnika bo "czemu akurat jego a nie tego czy tego" .. takie coś powinno być uzgodnione z forum a tutaj zaczyna robić się wszystko w tajemnicy przed użytkownikami . Trochę nie fajnie ..
- eSPe
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Byś se mógł uzgadniać jakbyś był "udziałowcem" tego przedsięwzięcia.KoralB3 pisze:takie coś powinno być uzgodnione z forum a tutaj zaczyna robić się wszystko w tajemnicy przed użytkownikami
Forum to pomysł Doca i to on ma tu zdanie i jedynie może ale nie musi się słuchać "głosu ludu".
Docu może i lepiej. Mnie tam on i tak nie wadził a wyrażałem swoje sugestie bo ja i tak jadę po staremu bo zaczynałem przygodę z PKA80 na czerwono i tak mi zostało że Invasion Red mi lepiej leży.Doc pisze:Minuta i jest już stary top
Jakby były pomysły do jego usunięcia lub zmiany to się oflaguję i nie oddam go za nic.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Ustawcie sobie styl (jaki chcecie) 
Najlepszy, bez błędów to: audi
Styl był i jest zrobiony z Joli
Pewnie znacie "Jolę" z php by przemo
http://przemo.webd.pl/phpBB2/forum/prof ... file&u=177
Najlepszy, bez błędów to: audi
Styl był i jest zrobiony z Joli
- eSPe
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Pewnie nie.Ludzie, tak się zastanawiam czy Wam w ogóle kiedykolwiek coś będzie pasowało?
Wszystkim nigdy nie dogodzisz.
Jak pisałem mnie tam czarny styl i tak nie przeszkadzał (mgółby być nawet i różowy) bo ja i tak tylko na czerwonym jadę.
Czarny styl audi jest super i jest na prawdę dopracowany rewelacyjnie (na A8 team widzę że też zagościł bo jest na prawdę ekstra).
A ja po prostu i tak używam staruszka.
Czasami mam problem tylko z czyimiś podpisami na biało i szkoda mi tych zapalających się okręgów pod rangą które robił Cobra bo odkąd jest styl Audi to zniknęły one z Invasion Red ale taka dola tego co woli stare - już się przyzwyczaiłem do ich braku. <ok> <ok> <ok>