Ten dział projektów nie wypali. Bo się nikomu nie chce decyzji podjąć. A Ci co ich tyłki bolą jak się patrzą na auta innych i podziałów nie chcą będą piszczeć cały czas jak piszczeli.
Pisałem już wcześniej. Ci co chcą modelowego działu to niech go mają, to ich prawo. Ale my chcemy działu tuningu. I to nie dlatego, żeby dzielić na lepszych i gorszych. Ja chcę po prostu wchodzić w jedną zakładkę na forum z wiedzą, że pooglądam auta przy których się dzieją fajne rzeczy i nie będą się musiał przekopywać przez stos tematów gdzie ludzie polerują tłumiki a reszta gratuluję pięknego "moda".
Serio.
Zasady przyjmowania aut do Zaawansowanych projektów.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Jeden z sensowniejszych postów jakie widziałem na tym forum od jakiegoś kwartału jak nie pół roku. Podpisuję się. :mrgreen:Serus pisze:Ja jako osoba właściwie tylko przeglądająca forum może nie powinienem się tu udzielać. Tyle, że obserwując to z boku dochodzę do wniosku, że cały ten pomysł jednak nie wypali. Tak jak wcześniej kilka osób słusznie zauważyło, nie da się zrobić tak aby wszystkim pasowało. Nie da się ukryć, że wchodzę tu by podpatrzeć zaledwie tylko kilka tematów i myślę, że wiele osób tak robi. I jak zostało stwierdzone część forum zacznie obumierać, bo w zasadzie życie bd tylko toczyło się w tym dziale. Tak więc ludzie będą oglądać tylko te "wypicowane" furki a co z resztą? Niby wolna amerykanka i wszyscy mogliby należeć, ale moim zdaniem to bezsens. Aktualny podział jest na prawdę bardzo udany, oglądając niektóre tematy, można się przypadkiem natknąć na bardzo fajne auta i myślę, że to jest fajne więc nie ma co zmieniać.
Mi osobiście nigdy niepodobał się dział "80-tka miesiąca". Był dla mnie zwyczajnie nieczytelny. Tyle, że zwróćcie uwagę, że właśnie w tym dziale pojawiają się te "projekty", auta dopracowane etc. etc..
Podsumowując uważam, że nie ma sensu tworzyć dział "Projekty", a w dziale "80-tka miesiąca" utworzyć temat, w którym bd wszyscy zwycięzcy z całego roku. Myślę, że wygrana i zamieszczenie ich auta oraz linku do tematu bd wystarczającym wyróżnieniem za trud. Tu tyle ode mnie
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Ok. Zatem niech tak będzie. Dział otrzyma nazwę tuning i zostanie otwarty. Osoby które uważają że ich auto sie nadaje niech zgłaszają ten fakt do moderatorów działu.
Zobaczymy co z tego wyniknie. Oczywiście sama nazwa zostaje jeszcze do dopracowania.
Jednocześnie prosze o rozwagę, gdy tylko zauważę zbędne dyskusje i niepotrzebne scysje dział normalnie skasuje.
Zobaczymy co z tego wyniknie. Oczywiście sama nazwa zostaje jeszcze do dopracowania.
Jednocześnie prosze o rozwagę, gdy tylko zauważę zbędne dyskusje i niepotrzebne scysje dział normalnie skasuje.
Ostatnio zmieniony 04 lut 2013, 07:08 przez Kokolino, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt: