Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Zasady przyjmowania aut do Zaawansowanych projektów.

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
Mabrothrax
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Mabrothrax » 03 lut 2013, 19:31

Ten dział projektów nie wypali. Bo się nikomu nie chce decyzji podjąć. A Ci co ich tyłki bolą jak się patrzą na auta innych i podziałów nie chcą będą piszczeć cały czas jak piszczeli.

Pisałem już wcześniej. Ci co chcą modelowego działu to niech go mają, to ich prawo. Ale my chcemy działu tuningu. I to nie dlatego, żeby dzielić na lepszych i gorszych. Ja chcę po prostu wchodzić w jedną zakładkę na forum z wiedzą, że pooglądam auta przy których się dzieją fajne rzeczy i nie będą się musiał przekopywać przez stos tematów gdzie ludzie polerują tłumiki a reszta gratuluję pięknego "moda".

Serio.

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 03 lut 2013, 19:41

sensownie dla mnie by było tak jak napisałem ... ale chyba nikomu to nie przypadło do gustu :-/

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sławek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: eSPe » 03 lut 2013, 19:53

Serus pisze:Ja jako osoba właściwie tylko przeglądająca forum może nie powinienem się tu udzielać. Tyle, że obserwując to z boku dochodzę do wniosku, że cały ten pomysł jednak nie wypali. Tak jak wcześniej kilka osób słusznie zauważyło, nie da się zrobić tak aby wszystkim pasowało. Nie da się ukryć, że wchodzę tu by podpatrzeć zaledwie tylko kilka tematów i myślę, że wiele osób tak robi. I jak zostało stwierdzone część forum zacznie obumierać, bo w zasadzie życie bd tylko toczyło się w tym dziale. Tak więc ludzie będą oglądać tylko te "wypicowane" furki a co z resztą? Niby wolna amerykanka i wszyscy mogliby należeć, ale moim zdaniem to bezsens. Aktualny podział jest na prawdę bardzo udany, oglądając niektóre tematy, można się przypadkiem natknąć na bardzo fajne auta i myślę, że to jest fajne więc nie ma co zmieniać.
Mi osobiście nigdy niepodobał się dział "80-tka miesiąca". Był dla mnie zwyczajnie nieczytelny. Tyle, że zwróćcie uwagę, że właśnie w tym dziale pojawiają się te "projekty", auta dopracowane etc. etc..
Podsumowując uważam, że nie ma sensu tworzyć dział "Projekty", a w dziale "80-tka miesiąca" utworzyć temat, w którym bd wszyscy zwycięzcy z całego roku. Myślę, że wygrana i zamieszczenie ich auta oraz linku do tematu bd wystarczającym wyróżnieniem za trud. Tu tyle ode mnie :)
Jeden z sensowniejszych postów jakie widziałem na tym forum od jakiegoś kwartału jak nie pół roku. Podpisuję się. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Radomir
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Kokolino » 03 lut 2013, 19:54

Mabrothrax pisze:Ale my chcemy działu tuningu. I to nie dlatego, żeby dzielić na lepszych i gorszych
Niech będzie tuning czy obojętnie jak, ja chcę tylko jakieś konkretne warunki jakie ma spełniać dany pojazd. Nie takie że spelni je zeledwie dwa trzy auta, ale jakieś minimum.

Awatar użytkownika
Mabrothrax
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Mabrothrax » 03 lut 2013, 19:58

Kokolino, pisałem ja, pisał niki, nawet wujo coś napisał w tej kwestii.

Chociaż ja nadal jestem za tym aby nie było żadnych kryteriów. Jeśli się ktoś decyduje na bycie w tym dziale to powinien sam od siebie czegoś oczekiwać.

Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Radomir
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Kokolino » 03 lut 2013, 20:37

Ok. Zatem niech tak będzie. Dział otrzyma nazwę tuning i zostanie otwarty. Osoby które uważają że ich auto sie nadaje niech zgłaszają ten fakt do moderatorów działu.
Zobaczymy co z tego wyniknie. Oczywiście sama nazwa zostaje jeszcze do dopracowania.
Jednocześnie prosze o rozwagę, gdy tylko zauważę zbędne dyskusje i niepotrzebne scysje dział normalnie skasuje.
Ostatnio zmieniony 04 lut 2013, 07:08 przez Kokolino, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mabrothrax
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Mabrothrax » 04 lut 2013, 06:26

Dziękuję, że dałeś tej opcji szansę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”