Po pierwsze, to nie było stwierdzenie, tylko pytanie. Po drugie, gdzie Ty w mojej wypowiedzi widzisz swoją osobę?trepek pisze:Po pierwsze udowodnij, po drugie nie jestem niczyim człowiekiem i nie mam zamiaru nikogo kryć.
Paweł, powiedz mi, jak się ma to:
do tego?pawelrybak15 pisze:Pokojowe sposoby rozwiązania sprawy się niestety wyczerpały
Czyli uprzednio kłamałeś mówiąc, że próbowałeś dojść do porozumienia z gornikiem, tak?pawelrybak15 pisze:Muszę przyznać, że mocno jestem zaskoczony (pozytywnie) tym co napisał Górnik, jeśli faktycznie nie jest na mnie cięty to w porządku. Pozostałe sprawy także wyjaśnił.
Aż do tej pory.pawelrybak15 pisze:Ostrzegałeś że jeszcze jeden atak i poniżanie ludzi, a wtedy sie mnie pozbędziesz, tymczasem od tamtej pory nie wdawałem się w kłótnie i nie atakowałem nikogo
Paweł, pokaż w końcu, że jesteś mężczyzną i przyznaj się, iż to w Twojej głowie zrodził się ten pomysł.pawelrybak15 pisze:dlatego nadal nie rozumiem czemu chcesz sie mnie tak usilnie pozbyć. Za uczestnictwo w tym temacie ? Uczestnictwo ?
No bo widzisz, tym forum rządzą despotyczni bezwzględni komuniści, którzy nigdy nikomu nie dają drugiej szansy, a Ty już prosisz o trzecią.pawelrybak15 pisze:Warn przyjmę z pokorą, bo poniekąd zasłużyłem na to tamtą akcją w moim poprzednim temacie i byłem bardzo zaskoczony, że takowego nie otrzymałem :roll: