Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Zmiana moderatora forum nasze Audi - głosowanie

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80

Jesteś za zmiana moderatora forum Nasze Audi

TAK
28
44%
NIE
36
56%

Liczba głosów: 64

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 01 wrz 2011, 23:20

Nie będę po raz kolejny powtarzał tego, co już napisałem. Wystarczy przeczytać cały ten temat od początku i tematy do których się odnosiłem.
trepek pisze:Po pierwsze udowodnij, po drugie nie jestem niczyim człowiekiem i nie mam zamiaru nikogo kryć.
Po pierwsze, to nie było stwierdzenie, tylko pytanie. Po drugie, gdzie Ty w mojej wypowiedzi widzisz swoją osobę?

Paweł, powiedz mi, jak się ma to:
pawelrybak15 pisze:Pokojowe sposoby rozwiązania sprawy się niestety wyczerpały
do tego?
pawelrybak15 pisze:Muszę przyznać, że mocno jestem zaskoczony (pozytywnie) tym co napisał Górnik, jeśli faktycznie nie jest na mnie cięty to w porządku. Pozostałe sprawy także wyjaśnił.
Czyli uprzednio kłamałeś mówiąc, że próbowałeś dojść do porozumienia z gornikiem, tak?
pawelrybak15 pisze:Ostrzegałeś że jeszcze jeden atak i poniżanie ludzi, a wtedy sie mnie pozbędziesz, tymczasem od tamtej pory nie wdawałem się w kłótnie i nie atakowałem nikogo
Aż do tej pory.
pawelrybak15 pisze:dlatego nadal nie rozumiem czemu chcesz sie mnie tak usilnie pozbyć. Za uczestnictwo w tym temacie ? Uczestnictwo ?
Paweł, pokaż w końcu, że jesteś mężczyzną i przyznaj się, iż to w Twojej głowie zrodził się ten pomysł.
pawelrybak15 pisze:Warn przyjmę z pokorą, bo poniekąd zasłużyłem na to tamtą akcją w moim poprzednim temacie i byłem bardzo zaskoczony, że takowego nie otrzymałem :roll:
No bo widzisz, tym forum rządzą despotyczni bezwzględni komuniści, którzy nigdy nikomu nie dają drugiej szansy, a Ty już prosisz o trzecią.

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 01 wrz 2011, 23:26

IC69 pisze:Po pierwsze, to nie było stwierdzenie, tylko pytanie. Po drugie, gdzie Ty w mojej wypowiedzi widzisz swoją osobę?
Tylko jedna propozycja była ze strony Pawła więc nie trudno się domyśleć o kogo chodziło. Jako administrator miałbyś odwagę cywilną przyznać się do pochopnie napisanych i nieprzemyślanych słów a nie mydlić oczu. Każdy jest tylko człowiekiem i ma ludzkie prawo popełnić błąd, szczególnie gdy się ulegnie emocjom.

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 01 wrz 2011, 23:29

Prawda jest taka, że raz z górnikiem rozmawiałem o sprawie i doszliśmy do porozumienia. Pisząc o pokojowych próbach rozwiązania miałem na myśli sprawy innych użytkowników. Cóż, wychyliłem się przed szereg troche za mocno, ale nie jestem jedyną osobą.
Czy uczestnicząc w tym temacie zbluzgałem komuś ? Poniżałem tutaj kogoś ?
Dodam, że chwilę temu raz jeszcze rozmawiałem z Górnikiem na PW i doszliśmy już do 100% porozumienia.
Mówisz, że to w mojej głowie zrodził się ten pomysł. Nawet jeśli tak, to co to zmienia ? Gdybym był sam z tym problemem, to temat nigdy by nie powstał, jednak skoro znalazły się osoby podzielające moje zdanie to pojawił się ten nieszczęsny temat. Szczerze powiem, że taki pomysł chodził mi po głowie, ale gdybym był z tym sam, na pewno bym tego nie realizował. A tu patrze wyskakuje taki temat, to dlaczego nie zająć swojego stanowiska ?
Zrobisz co uważasz, ale weź prosze spójrz wstecz na moje 4 lata spędzone na tym forum gdzie konfliktów z ludźmi nie było żadnych, dopiero w tym roku był jeden naprawde konkretny za który przeprosiłem i to właśnie po tym konflikcie ostrzegłeś że jeśli jeszcze raz kogoś zaatakuje to się mnie pozbędziesz. Ataku na kogokolwiek nie było, więc uważam, że wyrzucanie mnie z forum nie będzie sprawiedliwe. Osoby mające gorsze ode mnie przewinienia (m.in oszustwa na innych klubowiczach) nadal tu na forum funkcjonują, są też tacy co mają tu już któreś z kolei konto, a ja za to że raz popełniłem błąd mam zostać wyrzucony ? Szczerze mówiąc zdziwiłem się bardzo że po akcji z moim starym tematem nie otrzymałem warna, a byłem na to przygotowany. Raz jeszcze proszę byś sprawę przemyślał i spojrzał wstecz na poprzednie lata mojego istnienia tutaj na forum.

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele

Post autor: IC69 » 01 wrz 2011, 23:38

trepek pisze:Tylko jedna propozycja była ze strony Pawła więc nie trudno się domyśleć o kogo chodziło
Jest takie przysłowie:"uderz w stół, a nożyce się same odezwą".
trepek pisze: miałbyś odwagę cywilną przyznać się do pochopnie napisanych i nieprzemyślanych słów
W całym tym temacie ani razu nie wymieniłem Twojego nicku, a słowa "swojego człowieka", były w cudzysłowie.
Jeżeli jednak czymś Cie uraziłem, to przepraszam.

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 01 wrz 2011, 23:41

Jeżeli jednak czymś Cie uraziłem, to przepraszam.
Przeprosiny przyjęte. Nie jestem niczyim człowiekiem, wtyczną czy marionetką.

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 01 wrz 2011, 23:44

IC69 pisze:Jeżeli jednak czymś Cie uraziłem, to przepraszam.
trepek pisze:Każdy jest tylko człowiekiem i ma ludzkie prawo popełnić błąd, szczególnie gdy się ulegnie emocjom.
pawelrybak15 pisze: W takim razie przepraszam Ciebie za te wszystkie ataki
no prosze, jak sie miło robi.... ;-)

jeszcze kilka słow, i moze jakis zlocik integracyjny zorganizujemy... <ok>

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 01 wrz 2011, 23:46

Może wtedy wszyscy byśmy się dogadali :roll:
Czasem póki się kogoś nie pozna live, to nie jest się w stanie dobrze go ocenić :roll:

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 01 wrz 2011, 23:48

pawelrybak15 pisze:Czasem póki się kogoś nie pozna live, to nie jest się w stanie dobrze go ocenić
no, swiete słowa... <ok>

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 01 wrz 2011, 23:50

Nie wiem dlaczego, ale tak jak chciałem odejść z forum sam z własnej woli, tak teraz ciężko mi rozstać się z klubem. Nie chcę odchodzić, coś mnie jednak tutaj trzyma. Nawet jak mnie wyrzucą, wlepy klubowej z auta nie zerwę :roll:

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 01 wrz 2011, 23:51

chopy, ni ma co sie rozczulac.....

Zamykomy????

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 01 wrz 2011, 23:52

Ja jestem za, ale co na to administracja ?

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 01 wrz 2011, 23:58

dajcie chłopakowi jeszcze jedną szanse każdy ma jakieś wady przecież :mrgreen: generalnie trzeba przyznać, że wesoło jest z Nim <piwo>

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele

Post autor: IC69 » 02 wrz 2011, 00:00

Paweł, widzę, że nie stać Cię na przyznanie się do winy. Ja zdania nie zmienię i nadal będę Cię uważał za prowodyra tego tematu.

Wiem, że będę tego żałował i pewnie dostanie mi się za to, ale żeby nie być znowu posądzonym o stosowanie stalinowskich metod, oddaje Twój los w ręce klubowiczów. Niech to oni zdecydują, czy chcą Cię nadal mieć w swoich szeregach.

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 02 wrz 2011, 00:04

ja tam jestem za tym żeby Paweł został :-)

Awatar użytkownika
Zayebatsu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Zayebatsu » 02 wrz 2011, 00:04

IC69, Pamietasz jak to było ze mną, Krisem i TygrysQiem poszedł banik na SB i ostry i zobacz jakie teraz z nas porządne chłopy tabele kar na forum mamy bogatą i wiem ze mało tu mam do powiedzenia ale co jak co proponował bym chłopakowi wlepić zakaz pisania na np miecha co by wyluzował troszku i myślę że tak samo by mu to pomogło jak naszej skromnej trójcy. Wszyscy jesteśmy człowiekami i każdy popełnia błędy a Paweł za kare na następnym ogólnopolskim niech się stawi swoją 80ną ze skrzynką wódki i zapewne w tedy będzie się wszystkim lepiej negocjowało :mrgreen: Taka moja propozycja ;-)

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”