Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Zmiana moderatora forum nasze Audi - głosowanie

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80

Jesteś za zmiana moderatora forum Nasze Audi

TAK
28
44%
NIE
36
56%

Liczba głosów: 64

Awatar użytkownika
KoralB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: KoralB3 » 30 sie 2011, 18:32

MIODEK pisze:Widocznie są pokrzywdzeni, którzy też chcą rządzić w tej piaskownicy.
wydaje mi się że nie koniecznie o to chodzi ;-)

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 30 sie 2011, 18:46

Tak, nie o to chodzi, bo daleki jestem od tego by dochodzić do władzy.
Z prostego powodu -> z moim porywczym charakterem zupełnie nie nadaje się na stanowisko moda.

Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 30 sie 2011, 18:47

Polska to taki kraj jak ktoś nie ma władzy to będzie wiecznie marudził.

Ale wkońcu ktoś musi tego burdelu pilnować. <ok>

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 30 sie 2011, 18:53

Jeszcze słówko a propos tego co pisał sagem o fałszowaniu wyników ankiety.
Wiesz kolego kto sprawdza, czy go oszukują ? Ten kto sam oszukuje :-P
Kto na jaką opcje głosował widzi tylko główny admin forum. Widzi nick, mail a także IP użytkownika więc może w razie potrzeby potwierdzić, że nikt tu nie oszukuje jakimiś automatami które klikają na tak :lol:

P.S. Jeśli ten temat zostanie zamknięty bez konkretnego powodu i bez jakiejkolwiek reakcji na prośbę użytkowników to będzie niechybny znak, że tutejsza władza to dyktatorzy i despoci :evil:
Demokratycznie została stworzona petycja wraz z ankietą, której wynik pokazuje jakie zdanie na ten temat mają użytkownicy forum.

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 30 sie 2011, 19:04

jak boga kocham, jak dzieci, naprawde... <mur>

po co to całe zamieszanie??? pytam sie ja... Pawel, jak nie Górnik to ktos inny bez waszej zgody bedzie robil porządki w waszych tematach i co, i tez go bedziecie chcieli zdymisjonowac????

Kurna chyba wam sie udzielilo głosowanie ws wotum nieufnosci dla C.Grabarczyka, tego od autostrad :mrgreen:

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 30 sie 2011, 19:05

Górnik bardzo dobrze sobie radzi, dlatego nic bym nie zmieniał... A za chęci dałbym spamerom kilka dni wolnego od forum <ok>

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 30 sie 2011, 19:20

Lucazzz pisze:jak boga kocham, jak dzieci, naprawde... <mur>

po co to całe zamieszanie??? pytam sie ja... Pawel, jak nie Górnik to ktos inny bez waszej zgody bedzie robil porządki w waszych tematach i co, i tez go bedziecie chcieli zdymisjonowac????

Kurna chyba wam sie udzielilo głosowanie ws wotum nieufnosci dla C.Grabarczyka, tego od autostrad :mrgreen:
Żeby to tylko o porządki w tematach chodziło...
To najmniejszy problem, przeczytaj cały temat od początku i zobacz jakie są inne, konkretniejsze powody.

P.S. Pozatym dlaczego akurat mnie się pytasz ? Nawet nie jestem założycielem tego tematu, jest spora grupa osób, której górnik zaszedł za skórę i którzy chcą kogoś innego na stanowisku moda działu "nasze Audi"

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 30 sie 2011, 19:23

pawelrybak15 pisze:P.S. Pozatym dlaczego akurat mnie się pytasz ? Nawet nie jestem założycielem tego tematu
ale jestes głownym prowoderem tego całego zamieszania razem z grupa kilku osób.
mowie ci- nie ma sensu. niewiele to da. lepiej dac sobie spokój i byc wzorowym userem, a nie wychodzic przed szereg w ten własnie sposób.

browar <piwo>

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 30 sie 2011, 19:29

Jak widzisz, skończyłem z wdawaniem się w zadymy, oraz z ich wszczynaniem, bo bez tego mam tu na forum paru wrogów, ale nie zwracam na nich uwagi żeby nie było zbędnych dymów właśnie.
Pojawiła się ankieta, to się w niej wypowiadam i przedstawiam argumenty przemawiające jasno za tym że konieczne są zmiany na forum. Naprawde, od paru mc atmosfera stała się jakaś niezdrowa a jednym z powodów takich zmian jest zachowanie moderatora działu "nasze Audi".
Piszesz o grupie paru osób - kogo masz na myśli ? Szczerze mówiąc, to jakoś nie zauważyłem bym należał do jakiejś grupy :roll:

Awatar użytkownika
jerry84
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jerry84 » 30 sie 2011, 19:31

Ludzie, zrozumcie wreszcie, że moderator to osoba, która dba o porządek na forum i kasowanie bezsensownych postów należy do jego obowiązków. Zajrzyjcie tylko do byle jakiego tematu w dziele moje audi, tam co drugi post nadaje się do usunięcia. Nie wiem, jak Was, ale mnie nic nie wkurza bardziej jak to, że w każdym nowym temacie 20 pierwszych postów to:

- "ładna seria, dbaj o nią" (tak jakby właściciel samochodu kupił go po to, żeby oddać na szrot)

albo

- "jeszcze tylko felga i gleba i będzie OK" (bo Tobie się gleba podoba to właścicielowi auta też musi)

Czasem, żeby wyczytać coś sensownego z tych tematów to trzeba się przebić przez 20 stron postów o tematyce wyżej wspomnianej, Tak więc uważam, że Górnik i tak jest w tym względzie łaskawy...

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 30 sie 2011, 19:32

niewazne kto...

najlepiej zamknac ten temat, zapomniec o sprawie i tyle.

takie podburzanie userów przeciwko komus jest niewporzadku....

koniec w tym temacie

ide na piwo...

ciao :-P

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 30 sie 2011, 19:33

jerry84, jesteś kolejną osobą, która nie czyta tematu dokładnie. Fakt kasowania bez powodu postów jest najmniej istotną przyczyną powstania ankiety, bo górnik ma na swoim koncie o wiele poważniejsze "kwiatki" takie jak np. wyśmiewanie innych użytkowników. Czy to przystoi moderatorowi ?
Moim zdaniem nie.

[ Dodano: 2011-08-30, 19:34 ]
Nikt tu nikogo nie podburza...
Każdy głosuje tak jak chce.

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 30 sie 2011, 19:35

wrrrr, kurna, gorzej nioz na Wiejskiej w Wawie :roll:

Awatar użytkownika
sagem
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sebek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 1.9 1Z
Kontakt:

Post autor: sagem » 30 sie 2011, 19:43

ta ankiete to mozecie sobie podrzec i spalic- nic to nikomu nie da, jak komus na forum sie nie pdooba - papa 8-)

boze, pomyslec ze tak niektorych boli ten dzial zaawansowane projekty :mrgreen:

tez ide, ale na flaszke, rano jak bede czytal albo dzis pozniej prosze o dobra porcje postow

Awatar użytkownika
jerry84
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jerry84 » 30 sie 2011, 19:45

W takim razie dlaczego osoba, która poczuła się urażona nie napisała PW do administratora? Forum to forum, ale nawet tutaj jakaś kolejność "służbowa obowiązuje". Moderatorzy poszczególnych działów podlegają pod administratora, któremu należy zgłaszać wszelkie niezgodności, i to administrator ma ten problem wyjaśnić. Jeśli admin uzna, że jego "podwładny" złamał regulamin, wówczas sam go usunie i powoła innego moderatora. Myślisz, że rozpętując burzę na forum i zakładając jakieś ankiety można rozwiązać problem? Nikt nie jest doskonały, ale nie da się też dogodzić wszystkim, więc zawsze będą jakieś głosy na nie, ale to nie oznacza, że należy kogoś od razu skreślać. Każdy powinien mieć możliwość wytłumaczenia się. Z tego co widzę, to na tym forum nawet potencjalni oszuści są lepiej traktowani, niż wy potraktowaliście Górnika, bo oni przynajmniej mają szansę się wytłumaczyć. Może od razu zróbcie drugą ankietę pt. "na kogo będziemy teraz narzekać, czyli kandydaci na moderatora"...

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”