Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Zmiana moderatora forum nasze Audi - głosowanie

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80

Jesteś za zmiana moderatora forum Nasze Audi

TAK
28
44%
NIE
36
56%

Liczba głosów: 64

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 30 sie 2011, 19:46

sagem, czekaj czekaj, ide z tobą.... :mrgreen:

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 30 sie 2011, 19:59

pawelrybak15 pisze:IC69, ja skończyłem z uczestnicwem w zadymach, ale skoro pojawiło się głosowanie nad zmianami to wziąłem w nim udział.
Tak? No to pozwól, że zacytuje parę Twoich wypowiedzi z tego tematu :arrow: https://audi80.pl/b3-1z-moja-czarnul ... 07,840.htm
pawelrybak15 pisze:Proponuje zamach stanu <rotfl>
I rozpisanie wyborów na nowego moda działu nasze Audi <ok>
pawelrybak15 pisze:To robimy zamach stanu ?
pawelrybak15 pisze:Wniosek jest jeden -> trzeba usunąć takiego moderatora.
Cóż, ja od początku byłem pewien że wiadoma osoba nie nadaje się na to stanowisko
pawelrybak15 pisze:To kto założy temat ? "petycja o zmianę moderatora działu nasze Audi" ?
pawelrybak15 pisze:Ja jak przyszedłem, to na samym początku było spoko. Ale wtedy mało się udzielałem.
Zła aura zaczęła tutaj się pojawiać od niedawna, właśnie wtedy gdy zjawił się nowy moderator tego działu :evil:
Spaykee, skoro nie chcesz zakładać tematu, to chociaż poprzyj nas jeśli już takowy powstanie.
Gdyby nie poprzednie 2 akcje to bym bez wachania temat założył, ale nie będe się wychylać bo mi "komunistyczna" władza "ręce odrąbie"
Ty nie skończyłaś w uczestnictwem w zadymach, Ty po prostu zmieniłeś strategię i postanowiłeś podżegać.
KoralB3 pisze: Poza tym czy to normalne żeby moderator który powinien świecić przykładem pisze coś takiego ?
KaZi_2005, suka musi leżeć :mrgreen:
chyba coś nie halo :roll:
Wybacz Piotrze, ale czy to czasem nie jest określenie gleby (obniżonego zawieszenia), a suka to nie przypadkiem samica psa?

Jeszcze jedno, Paweł:
"komunistyczna" władza
Co Ty chłopcze wiesz o komunie, jak Ty się już w wolnej Polsce urodziłeś.

Po raz kolejny proszę, o twarde dowody na to, że gornik jest winien przedstawianych mu zarzutów.

Awatar użytkownika
GerB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: GerB3 » 30 sie 2011, 20:06

Da się wrócić do forum z 2007/2008? Wtedy to lajtowo było, najlepsze forum w internecie o moim ukochanym Audi 80 <ok>

Ja proponuję się już nie spinać bo sie niefajna atmosfera robi, wszyscy w mniejszym lub większym stopniu lubimy nasze auta, nie każdy ma worek kasy na grube mody, niech każdy spokojnie sobie egzystuje z innymi osobami na forum, wróćmy do czasów poczatków forum gdzie była spoko atmosfera. A teraz jest spina dupy :-D (może bana nie bedzie za to :mrgreen: )

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 30 sie 2011, 20:12

W temacie o B3 Trepka nie zauważyłeś wypowiedzi innych osób, tylko oczywiście na celowniku znowu znalazłem się ja (mogłem się tego spodziewać). Nie zauważyłeś, że to inni byli niezadowoleni z tego co się dzieje ? Ja tylko zaproponowałem żeby zacząć działać, skoro jest tylu niezadowolonych. Pisząc "zamach stanu" żartowałem sobie, bo przecież nie pojadę zastrzelić, lub w inny sposób "zlikwidować" górnika :lol:
W demokratyczny sposób powstał temat odnośnie zmiany moderatora, gdybym tylko ja uważał że potrzebne są zmiany to nic by się nie wydarzyło, moje posty by na 100% znikły a temat by nie powstał. Skoro jednak temat powstał to znaczy, że nie tylko ja odnosze wrażenie, że coś jest nie w porządku.
I gdzie tutaj zadyma ? Słowo "zamach stanu" użyte jako żart to już zadyma ?
Prosisz o twarde dowody, a zatem proszę bardzo: https://audi80.pl/szlifowanie-tematu ... 12,555.htm od tej strony aż do końca przeczytaj proszę. Niech inni też dorzucą coś od siebie, bo głosowało osób 28, z czego 18 na tak, więc niech oni się wypowiedzą.

[ Dodano: 2011-08-30, 20:18 ]
jerry84 pisze:W takim razie dlaczego osoba, która poczuła się urażona nie napisała PW do administratora? Forum to forum, ale nawet tutaj jakaś kolejność "służbowa obowiązuje". Moderatorzy poszczególnych działów podlegają pod administratora, któremu należy zgłaszać wszelkie niezgodności, i to administrator ma ten problem wyjaśnić. Jeśli admin uzna, że jego "podwładny" złamał regulamin, wówczas sam go usunie i powoła innego moderatora. Myślisz, że rozpętując burzę na forum i zakładając jakieś ankiety można rozwiązać problem? Nikt nie jest doskonały, ale nie da się też dogodzić wszystkim, więc zawsze będą jakieś głosy na nie, ale to nie oznacza, że należy kogoś od razu skreślać. Każdy powinien mieć możliwość wytłumaczenia się. Z tego co widzę, to na tym forum nawet potencjalni oszuści są lepiej traktowani, niż wy potraktowaliście Górnika, bo oni przynajmniej mają szansę się wytłumaczyć. Może od razu zróbcie drugą ankietę pt. "na kogo będziemy teraz narzekać, czyli kandydaci na moderatora"...
Górnik nawet nie odezwał się w temacie. Nikt mu przecież nie broni odpowiedzieć na stawiane mu zarzuty i dogadać się z nami.

P.S. GerB3 ma racje :-( w latach 2007/2008, a nawet 2009 było tutaj o wiele lepiej...

Awatar użytkownika
Niki20
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Dominik
Nadwozie: Sedan
Kontakt:

Post autor: Niki20 » 30 sie 2011, 20:31

pawelrybak15, podając link do tego tematu tylko się upokarzasz bo nic kompromitującego górnika nie ma... Wręcz przeciwnie Ty z Trepkiem zaczęliście skakać o pompy wtryskowe.

Skończcie już tą dziecinadę bo wstyd :!:
Ostatnio zmieniony 30 sie 2011, 20:37 przez Niki20, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 30 sie 2011, 20:35

Niki20 pisze:trepakiem
Trepkiem.

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 30 sie 2011, 20:35

Ja coś pisałem na temat pomp wtryskowych ? Trepek napisał i został przez górnika wyśmiany. Moderator forum wyśmiewa wiedzę techniczną.
Z mojej strony koniec wypowiedzi w tym temacie, niech wypowiedzą się pozostałe osoby które głosowały, bo narazie praktycznie tylko ja się wypowiadam.

P.S. Od około tygodnia poważnie rozważam nad odejściem z forum, bo atmosfera jaka tutaj panuje jest nie do zniesienia, a w szczególności podział użytkowników na lepszych i gorszych.

Awatar użytkownika
Niki20
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Niki20 » 30 sie 2011, 20:38

trepek, sorki, literówka...
pawelrybak15 pisze:został przez górnika wyśmiany
pokaż mi w którym poście górnik wyśmiewa Trepka :?:

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Nadwozie: Avant quattro

Post autor: IC69 » 30 sie 2011, 20:40

pawelrybak15 pisze: W temacie o B3 Trepka nie zauważyłeś wypowiedzi innych osób, tylko oczywiście na celowniku znowu znalazłem się ja (mogłem się tego spodziewać).
Zarzucasz mi stronniczość?
pawelrybak15 pisze:Nie zauważyłeś, że to inni byli niezadowoleni z tego co się dzieje ? Ja tylko zaproponowałem żeby zacząć działać, skoro jest tylu niezadowolonych.
Przed cytatami Twoich słów, podałem link to tematu, z którego je wziąłem. Nie wiem, może ja czytać nie umiem, ale zdaje mi się, że to Ty zacząłeś, a ci wszyscy niezadowoleni dołączyli do Ciebie. Czyż nie?
pawelrybak15 pisze:Prosisz o twarde dowody, a zatem proszę bardzo: https://audi80.pl/szli...vt51112,555.htm od tej strony aż do końca przeczytaj proszę.
Przeczytałem...no i co? Tam niby maja być te twarde dowody? Gdzie?

Chłopie, wysil się trochę, bo jak na razie tylko się wymigujesz.
pawelrybak15 pisze:Górnik nawet nie odezwał się w temacie. Nikt mu przecież nie broni odpowiedzieć na stawiane mu zarzuty i dogadać się z nami.
Przedstaw te zarzuty, a przyjdzie na nie odpowiedzieć.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2011, 20:48 przez IC69, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
chybo101
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: chybo101 » 30 sie 2011, 20:43

Zaraz będzie że wszystko zostało wycięte :-P

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 30 sie 2011, 20:45

Niki20 pisze:literówka...
Wolałbym litrówkę :mrgreen:
pokaż mi w którym poście górnik wyśmiewa Trepka
Generalnie to chodzi o złą interpretację moich słów przez Górnika, gdzie nawiązałem do wszystkim modyfikacji, które Atlas ma wypisane w swoim temacie (np. ustawienie zbieżności). Napisałem, że to tak samo, jakbym ja wypisywał wszystko, co grzebałem przy pompie (gdzie grzebanie nie ogranicza się jedynie do pina, jak to niektórzy sądzą). No i Górnik parsknął na to śmiechem. Część osób zrozumiała sytuację, część nie, szum się niestety zrobił.

adam61
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: adam61 » 30 sie 2011, 20:47

drodzy koledzy idą wybory unas tez powino się cos zmienić , moze będzie lepiej ostatnio robi się bagno jestem za zmianą

Awatar użytkownika
Niki20
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Niki20 » 30 sie 2011, 20:49

trepek pisze:Generalnie to chodzi o złą interpretację moich słów przez Górnika, gdzie nawiązałem do wszystkim modyfikacji, które Atlas ma wypisane w swoim temacie (np. ustawienie zbieżności). Napisałem, że to tak samo, jakbym ja wypisywał wszystko, co grzebałem przy pompie (gdzie grzebanie nie ogranicza się jedynie do pina, jak to niektórzy sądzą). No i Górnik parsknął na to śmiechem. Część osób zrozumiała sytuację, część nie, szum się niestety zrobił.
z tego co pamiętam to Daniel ma wypisane po prostu wszystko co zrobił przy aucie, podobnie ma UFO zrobiony cały kosztorys napraw... ;-)
trepek pisze:Wolałbym litrówkę :mrgreen:
ja też :mrgreen:

Awatar użytkownika
Rychu82
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Rychu82 » 30 sie 2011, 20:54

trzymam kciuki za wytrwałość odważnych, którzy założyli ten temat, a komuną zalatuje od jakiegoś miesiąca, wcześniej nie czułem tak mocno obecności moderatora , wypowiadają się głównie ludzie którzy mają sami siebie za plecami i pewnie ich posty nie są kasowane( rączka rączke myje?)
a głosowanie narazie mówi samo za siebie.

2 przykłady:
tu na samej górze chciałem się dowiedzieć coś o aucie dla kumpla

https://audi80.pl/allegro-otomoto-eb ... 5,2160.htm

a drugi to był parę dni temu temat gdzie ktoś się o cos pytał(coś z silnikami, nie pamietam czy SWAP czy co) i była mocna dynamiczna dyskusja a na koncu napisane coś w stylu: zamykam temat bo autor się nie odzywa jak cos to niech pisze do mnie na PW..
a inni piszący w tym temacie????

osobiście myślę że chłopak nadużywa danej mu władzy ale może sie dotrze, tego nie wiem.

zagłosowane na TAK

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 30 sie 2011, 20:55

IC69, nie zarzucam Ci stronniczości, po prostu wiem że nie przepadasz za mną więc, to chyba raczej normalne, że szukasz haka na mnie.

P.S. Szukajka na forum źle działa. Chciałem przeglądnąć wszystkie posty górnika i po przejrzeniu 2-3 stron wyskakuje taki oto error: "Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów"

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”