[B2/B3/B4] niecentralne koła?
- darioosh B3/B4
- Forum Audi 80
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
Łooo :shock: ... toż to wygląda jakbyś wpadł z impetem na krawężnik.darioosh B3/B4 pisze:Już wiem co jest z kołem w mojej Audiolce.
Wymieniaj szybko te gumy, bo śruba mocująca tuleje może tego nie wytrzymać.
Znajomy w przednich wahaczach miał rozstrzępione tuleje i trzymało się tylko na śrubach, które o mało nie przecięło.
- darioosh B3/B4
- Forum Audi 80
Zbyt ostrożnie jeżdżę moją Audiolką aby narażać ją na jakieś kraweżniki. Najpewniej ze starości się posypało (niewiem czy w ogóle były wymieniane kiedykolwiek).
P.S. Z tej strony jeździ teściowa,z prawej jest fotelik. <rotfl>
[ Dodano: 2012-04-23, 23:29 ]
Moja niunia stoi u blacharza. To nie poleciała tuleja lecz mocowanie belki zardzewiało i poszło. Teraz i tuleja jest do wymiany bo się zmasakrowała.
P.S. Z tej strony jeździ teściowa,z prawej jest fotelik. <rotfl>
[ Dodano: 2012-04-23, 23:29 ]
Moja niunia stoi u blacharza. To nie poleciała tuleja lecz mocowanie belki zardzewiało i poszło. Teraz i tuleja jest do wymiany bo się zmasakrowała.
-
- Forum Audi 80
- masterdisco
- Forum Audi 80
Witam mam audi 80 b4 w sedanie i mam pewien problem otóż chciałbym się dowiedzieć czy da się ustawiać tylną belkę bo zauważyłem że ścina mi oponę od środka i wydaje mi się że trzeba wymienić tulejki z tyłu. Ale patrzyłem na tą belkę i nie wiem czy czasem się nie ustawia z tyłu ustawienia kół na belce.