[All] Opony na LATO - jakie wybrać ?
-
- Forum Audi 80
Akurat mam takie oponki jak w tym linku, skusiła mi ich cena. Ogólnie są ok, bardzo dobrze jeździ się na nich w deszczowe dni. Co do wad to to że się szybciej zdzierają, przynajmniej tak mi sie wydaje. No i co mi bardzo przeszkadza to ich wygląd na alu feldze, są takie bardzo baloniaste tyle że mam profil 65 :mrgreen:
Lukasz1988 pisze:Akurat mam takie oponki jak w tym linku, skusiła mi ich cena. Ogólnie są ok, bardzo dobrze jeździ się na nich w deszczowe dni. Co do wad to to że się szybciej zdzierają, przynajmniej tak mi sie wydaje. No i co mi bardzo przeszkadza to ich wygląd na alu feldze, są takie bardzo baloniaste tyle że mam profil 65 :mrgreen:
No przy profilu 65 to raczej mało baloniaste żadne nie będą kolego. :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Ja miałem u siebie na przodzie michelin 205/45 R16 , a z tyłu goodyear eagle F1 225/55 R16 w kształcie igiełek i naprawdę robiły od tyłu wrażenie Raczej nie polecam Fuldy gdyż strasznie huczą.Lepiej czasem wydać troszku więcej , kupić coś lepszego gdyż to tylko i wyłącznie nasze bezpieczeństwo. Co do Barum , nie miałem z nimi doświadczeń , ale słyszałem podzielne uwagi.
Marcin26, nr 1 wśród opon tyle mogę ci powiedzieć Oszczędność w spalaniu poprawa hamowania na mokrej i suchej nawierzchni ogólnie w testach wypada zawsze w czołówce jak to michelin. Pracuje w serwisie michelina i z ręką na sercu mogę ją polecić ludzie którym ją zakładamy wracają na sezon zimowy i nie chcą innych opon jak michelin
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80