[80 B4 ABK]czujnik temperatury - niebieski
Juz pisałem próbowałeś mi pomóc ale nic z tego. Po wystrzale gazu nie mogę dojsc do ładu z samochodem. Przepływke, silnik krokowy, podmieniłem to nie to. Czujmik temp ok. Kable , swiece ,kopólka, pelec nowe.Po tym wszystkim jest mała róznica tzn jak jest zimny silnik odpale go to smiga bez zarzutu na gazie i na benzynie nie gasnie nie dławi sie poprostu nic dodac. Wyłaczam silnik, odpalam ciepły a obroty na gazie w chwili wcisniecia sprzegla spadają do 400-300 po chwili jak sie nie udusi wracają do normy 900 na biegu jałowym.Na bp pochodzi chwile i sie udusi.Czasami podczas jazdy juz sie zepsuje.Danek pisze:A może byś tak napisał co Ci tam nie halo.
[80 B4 ABK]czujnik temperatury - niebieski
Witam ponownie.Znow pytam o czujnik temperatury(niebieski).Tym razem chce zapytac czy to urzadzonko powinno miec jakies uszczelniacze,oringi,czy cos w tym stylu?Wycieka mi spod niego plyn i nie wiem czy wymienic caly czujnik,czy ewentualnie wystarczy "czyms"uszczelnic?Temperature na liczniku tez wskazuje troche za niska moim zdaniem-okolo60st
Ostatnio zmieniony 11 paź 2016, 11:24 przez george77, łącznie zmieniany 1 raz.
- mariuszekk
- Forum Audi 80
- Darecki3037
- Audi 80 Klub