[80 B3 2.3 NG] wentylator help me!!!
[80 B3 2.3 NG] wentylator help me!!!
Chciałem sie cos dowiedzieć na temat tego jak ustawic wentylator ponieważ gdy kupiłem autko on był podpiety na krótko a więc cały czas sie kreci od razu po przekreceniu stacyjki,i też w czasie jazdy a jak wiadomo to autku niesłuzy .Co moge z tym zrobic ewentualnie co dokupic (jakies przekażniki etc.czujniki temp) jak sie tam dobrać bo wiadom że w 2.3 niema miejsc z byt dużo zeby cokolwiek wcisnąć.
Sprawdź to co Ci zasugerował czarekjJuJu pisze:gdy kupiłem autko on był podpiety na krótko a więc cały czas sie kreci od razu po przekreceniu stacyjki,i też w czasie jazdy
Ja stawiał bym na przekaźnik, pewnie ktoś nie wiedział że oprócz czujnika temp. który włącza wentylator są jeszcze inne elementy, które mają wpływ na jego działanie lub nie działanie... Przeważnie wszyscy nie do końca zorientowani uważają że jak problem z wentylatorem to czujnik do wymiany, a jak to nie pomaga to zamiast poradzić się kogoś, od razu robią sobie włącznik w kabinie albo spinają na krótko, tak jak w przypadku Twojej niuńki.