[ kujawsko-pomorskie] Pogaduchy ;]
tak to bym musial miec z 2000zl na to :mrgreen: musz pojezdzic po szrotach bo czasem sami nie wiedza co tam maja :mrgreen:
[ Dodano: 2009-08-30, 12:38 ]
teraz to ja kupilem sportowe zawieszenie fk :mrgreen: fakt ze auto siadzie tylko o jakies 30-40 mm ale cena byla kuszaca :mrgreen:
hej chlopaki dostane pomarnczowy sprey do zaciskow ??
[ Dodano: 2009-08-30, 12:38 ]
teraz to ja kupilem sportowe zawieszenie fk :mrgreen: fakt ze auto siadzie tylko o jakies 30-40 mm ale cena byla kuszaca :mrgreen:
hej chlopaki dostane pomarnczowy sprey do zaciskow ??
no name, mówisz i masz: http://www.allegro.pl/item710642617_mot ... czowy.html
ja bede je malowal jak bede wymienial zawieszenie na sportowe FK
fakt ze duzo go nie obnizy bo o jakies 30-40mm ale za 350zl warto bylo je kupic <ok>
a wiecie gdzie tanio mi wymienia ta zawieche i czy przy okazji maluja w takich warsztatach zaciski ??
i kolejne pytanie gdzie sa jakies szroty w ct bo jeden ktory znam to na wylocie na gdansk kolo cmentarza :mrgreen: bo musze sie udac w poszukiwaniu zderzaka od cabrio <ok>

a wiecie gdzie tanio mi wymienia ta zawieche i czy przy okazji maluja w takich warsztatach zaciski ??
i kolejne pytanie gdzie sa jakies szroty w ct bo jeden ktory znam to na wylocie na gdansk kolo cmentarza :mrgreen: bo musze sie udac w poszukiwaniu zderzaka od cabrio <ok>
Koledzy i Koleżanki, pytanko.
Zna ktoś z Was jakiegoś ogarniętego "ktosia" z CW lub CT, który by mi sprawnie i solidnie zamontował głośniki w drzwi w B3 ? Mam taszki więc kwestia ich założenia oraz zamontowania głośników + poprowadzenia kabli. Sam bym to mógł robić, ale raz że nie mam miejsca i dwa - jeszcze coś spitole
Wolę więc zapłacić sensowną kwotę komuś kto to już robił i ma o tym pojęcie niż drutować samemu pod blokiem.
Jeśli znacie kogoś takiego lub (na co liczę bardziej
) ktoś z Was ma w tym doświadczenie i mógłby się podjąć robótki - dajcie proszę znać.
Będę niezmiernie wdzięczny
Aha, chodzi o montaż zestawu odseparowanego czyli wooferki w drzwi i gwizdki na podszybie w miejsce oryginalnych głośniczków. Podpięcie pod samo radio, bez wzmacniacza
Zna ktoś z Was jakiegoś ogarniętego "ktosia" z CW lub CT, który by mi sprawnie i solidnie zamontował głośniki w drzwi w B3 ? Mam taszki więc kwestia ich założenia oraz zamontowania głośników + poprowadzenia kabli. Sam bym to mógł robić, ale raz że nie mam miejsca i dwa - jeszcze coś spitole

Jeśli znacie kogoś takiego lub (na co liczę bardziej

Będę niezmiernie wdzięczny

Aha, chodzi o montaż zestawu odseparowanego czyli wooferki w drzwi i gwizdki na podszybie w miejsce oryginalnych głośniczków. Podpięcie pod samo radio, bez wzmacniacza
No name szrot jest jeszcze na Polnej niedaleko WORD'u. Po za Toruniem jest w miejscowości Rogówko za Lubiczem tutaj masz telefon - 603-95-00-98.
Lisu_RMC nie mam pojęcia kto by mógł się tym zająć. Nic z audio jeszcze nie montowałem. Spytaj się mandark18 bo zakładał sobie...
Lisu_RMC nie mam pojęcia kto by mógł się tym zająć. Nic z audio jeszcze nie montowałem. Spytaj się mandark18 bo zakładał sobie...
Ostatnio zmieniony 31 sie 2009, 22:52 przez Jaca997, łącznie zmieniany 1 raz.
Łukasz toć to jest prosta robota wymienić spreżyny,a tym bardziej pomalować zaciski.po co komus masz dac zarobić 100czy 200zl jak za tą kwotę mozesz sobie coś dokupicno name pisze:a wiecie gdzie tanio mi wymienia ta zawieche i czy przy okazji maluja w takich warsztatach zaciski ??