[ kujawsko-pomorskie] Pogaduchy ;]
tak to bym musial miec z 2000zl na to :mrgreen: musz pojezdzic po szrotach bo czasem sami nie wiedza co tam maja :mrgreen:
[ Dodano: 2009-08-30, 12:38 ]
teraz to ja kupilem sportowe zawieszenie fk :mrgreen: fakt ze auto siadzie tylko o jakies 30-40 mm ale cena byla kuszaca :mrgreen:
hej chlopaki dostane pomarnczowy sprey do zaciskow ??
[ Dodano: 2009-08-30, 12:38 ]
teraz to ja kupilem sportowe zawieszenie fk :mrgreen: fakt ze auto siadzie tylko o jakies 30-40 mm ale cena byla kuszaca :mrgreen:
hej chlopaki dostane pomarnczowy sprey do zaciskow ??
no name, mówisz i masz: http://www.allegro.pl/item710642617_mot ... czowy.html
ja bede je malowal jak bede wymienial zawieszenie na sportowe FK fakt ze duzo go nie obnizy bo o jakies 30-40mm ale za 350zl warto bylo je kupic <ok>
a wiecie gdzie tanio mi wymienia ta zawieche i czy przy okazji maluja w takich warsztatach zaciski ??
i kolejne pytanie gdzie sa jakies szroty w ct bo jeden ktory znam to na wylocie na gdansk kolo cmentarza :mrgreen: bo musze sie udac w poszukiwaniu zderzaka od cabrio <ok>
a wiecie gdzie tanio mi wymienia ta zawieche i czy przy okazji maluja w takich warsztatach zaciski ??
i kolejne pytanie gdzie sa jakies szroty w ct bo jeden ktory znam to na wylocie na gdansk kolo cmentarza :mrgreen: bo musze sie udac w poszukiwaniu zderzaka od cabrio <ok>
Koledzy i Koleżanki, pytanko.
Zna ktoś z Was jakiegoś ogarniętego "ktosia" z CW lub CT, który by mi sprawnie i solidnie zamontował głośniki w drzwi w B3 ? Mam taszki więc kwestia ich założenia oraz zamontowania głośników + poprowadzenia kabli. Sam bym to mógł robić, ale raz że nie mam miejsca i dwa - jeszcze coś spitole Wolę więc zapłacić sensowną kwotę komuś kto to już robił i ma o tym pojęcie niż drutować samemu pod blokiem.
Jeśli znacie kogoś takiego lub (na co liczę bardziej ) ktoś z Was ma w tym doświadczenie i mógłby się podjąć robótki - dajcie proszę znać.
Będę niezmiernie wdzięczny
Aha, chodzi o montaż zestawu odseparowanego czyli wooferki w drzwi i gwizdki na podszybie w miejsce oryginalnych głośniczków. Podpięcie pod samo radio, bez wzmacniacza
Zna ktoś z Was jakiegoś ogarniętego "ktosia" z CW lub CT, który by mi sprawnie i solidnie zamontował głośniki w drzwi w B3 ? Mam taszki więc kwestia ich założenia oraz zamontowania głośników + poprowadzenia kabli. Sam bym to mógł robić, ale raz że nie mam miejsca i dwa - jeszcze coś spitole Wolę więc zapłacić sensowną kwotę komuś kto to już robił i ma o tym pojęcie niż drutować samemu pod blokiem.
Jeśli znacie kogoś takiego lub (na co liczę bardziej ) ktoś z Was ma w tym doświadczenie i mógłby się podjąć robótki - dajcie proszę znać.
Będę niezmiernie wdzięczny
Aha, chodzi o montaż zestawu odseparowanego czyli wooferki w drzwi i gwizdki na podszybie w miejsce oryginalnych głośniczków. Podpięcie pod samo radio, bez wzmacniacza
No name szrot jest jeszcze na Polnej niedaleko WORD'u. Po za Toruniem jest w miejscowości Rogówko za Lubiczem tutaj masz telefon - 603-95-00-98.
Lisu_RMC nie mam pojęcia kto by mógł się tym zająć. Nic z audio jeszcze nie montowałem. Spytaj się mandark18 bo zakładał sobie...
Lisu_RMC nie mam pojęcia kto by mógł się tym zająć. Nic z audio jeszcze nie montowałem. Spytaj się mandark18 bo zakładał sobie...
Ostatnio zmieniony 31 sie 2009, 22:52 przez Jaca997, łącznie zmieniany 1 raz.
Łukasz toć to jest prosta robota wymienić spreżyny,a tym bardziej pomalować zaciski.po co komus masz dac zarobić 100czy 200zl jak za tą kwotę mozesz sobie coś dokupic Potrzebne tylko ściągacze do spręzyn i klucz chyba 19max 4 godz i masz. :mrgreen:no name pisze:a wiecie gdzie tanio mi wymienia ta zawieche i czy przy okazji maluja w takich warsztatach zaciski ??