[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
Wspaniale !!!! Był to najlepszy spocik Audi w jakim brałem udział
Obiecuję, że pachołki będę targał ze sobą za każdym razem ! Gdyby nie niebiescy pewnie w końcu udało by się zrobić jakąś rywalizację i pewnie Jaca by wygrał
W sumie szkoda, że nie podeszliśmy do VAG-owców, ale z drugiej strony to nie przywitali nas miło na forum więc czemu by chcieli z nami rozmawiać ?
Były wyjątki i dla tych Panów i koleżanki VIPERY gratki !!! Jako jedyna miała odwagę TDCi-kiem pośmigać między pachołkami.
Wypad do Piecek wydaje się OK, ale pamiętajmy - my mamy AUDI i stać nas na to, żeby zorganizować spocik w naszym gronie bez VAGowców.
Na grilla do Torunia zawsze wpadnę z wielką chęcią !!!
Rozpoczynam poszukiwania nowej Audi...
W kręgu moich zainteresowań są 80 z silnikami 2.6 lub 2.8 lub A6 z 2.5TDI z quattro lub nawet bez ale koniecznie Avant.
Moja niunia będzie jeszcze chwilkę ze mną, wsadzę nowe amorki i części, które zdążyłem zakupić za około 800zł a później idzie na sprzedaż.
Gdyby no name był tak dobry i sprzedał mi swoją 1.9TDI to bym się ucieszył
Stan autka znacie - do tego jest książka serwisowa z niemiec do grudnia 2007, fakturki za przeglądy, przebieg 180tyś autentyk. Sorki za Offtopic, ale zanim wystawię ją gdziekolwiek w ogłoszeniu może znajdzie się ktoś z kuj-pom bym miał moją perełkę na oku
Obiecuję, że pachołki będę targał ze sobą za każdym razem ! Gdyby nie niebiescy pewnie w końcu udało by się zrobić jakąś rywalizację i pewnie Jaca by wygrał
W sumie szkoda, że nie podeszliśmy do VAG-owców, ale z drugiej strony to nie przywitali nas miło na forum więc czemu by chcieli z nami rozmawiać ?
Były wyjątki i dla tych Panów i koleżanki VIPERY gratki !!! Jako jedyna miała odwagę TDCi-kiem pośmigać między pachołkami.
Wypad do Piecek wydaje się OK, ale pamiętajmy - my mamy AUDI i stać nas na to, żeby zorganizować spocik w naszym gronie bez VAGowców.
Rozpoczynam poszukiwania nowej Audi...
W kręgu moich zainteresowań są 80 z silnikami 2.6 lub 2.8 lub A6 z 2.5TDI z quattro lub nawet bez ale koniecznie Avant.
Moja niunia będzie jeszcze chwilkę ze mną, wsadzę nowe amorki i części, które zdążyłem zakupić za około 800zł a później idzie na sprzedaż.
Gdyby no name był tak dobry i sprzedał mi swoją 1.9TDI to bym się ucieszył
Stan autka znacie - do tego jest książka serwisowa z niemiec do grudnia 2007, fakturki za przeglądy, przebieg 180tyś autentyk. Sorki za Offtopic, ale zanim wystawię ją gdziekolwiek w ogłoszeniu może znajdzie się ktoś z kuj-pom bym miał moją perełkę na oku
- skąd wiedziałeś? :mrgreen: i w ruch poszło malowanie zacisków... :->mandark18 pisze:pewnie zajęty czyszczeniem nowych alu
drookash miejmy nadzieje że kupisz 80-tkę :mrgreen: Polecam Audiole drookash'a <ok> cud, miód i orzeszki
No i właśnie granatowa nie jechała <lol> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To był mój pierwszy spot. Było naprawdę super Fajnie było popatrzeć na zadbane Audiczki i pośmiać się z dobą ekipą. Na pół godziny przed wyjazdem na spot zgadałem się z Norbertem (czarne coupe) że pojedzie ze mną. Zawsze jeden więcej zwerbowany <ok>
No to do następnego...
To samo miałem na myśli. W końcu mamy też swój klub i nie musimy oglądać się czy inni nas przyjmą.drookash pisze:Wypad do Piecek wydaje się OK, ale pamiętajmy - my mamy AUDI i stać nas na to, żeby zorganizować spocik w naszym gronie bez VAGowców.
No to do następnego...
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- myślę tak samo. TO CO KOMBINUJEMY JAKIEGOŚ GRILLA W PIĄTEK 26.06.2009 NA BARBARCE?drookash pisze: Wypad do Piecek wydaje się OK, ale pamiętajmy - my mamy AUDI i stać nas na to, żeby zorganizować spocik w naszym gronie bez VAGowców.
- to teraz przygotuj ekipę z CB i do Toronto :mrgreen:Leszek pisze:No to do następnego...
- mi też się tak wydaję że to tak szło :lol:maras_zastava pisze:A tak w ogóle to co znaczy VAG???
Bo na moje to Volkswagen Audi Group...
PS
No ale granatowa nie jechała...
ja nie chce nic mowic ale, granatowa nie jechala :lol:maras_zastava pisze: A tak w ogóle to co znaczy VAG???
Bo na moje to Volkswagen Audi Group... Nawet na forum jest logo VW, Audi, Skody i Seata...
Ostatnio zmieniony 21 cze 2009, 23:49 przez seba6891, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Piątkowy grill
Jak by co ja sie pisze na to spotkanko w piątek, Będe na pewno :mrgreen:
- filmiki fajne fajne <ok> na razie jeszcze nie zacząłem żadnego montować. Czekam na więcej materiałówmaras_zastava pisze:A jak Jaca filmiki???
:idea: SPOT 28.06.2009 (niedziela godzina 19:00 (godzina może się lekko zmienić) koło marketu BILLA. Będziemy mogli omówić parę ciekawostek na spoty. Np wyjazd do Ciechocinka, wyjazd na grilla nad jeziorko na cały dzień itp
PS
I jeszcze jedno... granatowa nie jechała... <lol>
Ostatnio zmieniony 23 cze 2009, 19:24 przez Jaca997, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt: