Obiecuję, że pachołki będę targał ze sobą za każdym razem ! Gdyby nie niebiescy pewnie w końcu udało by się zrobić jakąś rywalizację i pewnie Jaca by wygrał

W sumie szkoda, że nie podeszliśmy do VAG-owców, ale z drugiej strony to nie przywitali nas miło na forum więc czemu by chcieli z nami rozmawiać ?
Były wyjątki i dla tych Panów i koleżanki VIPERY gratki !!! Jako jedyna miała odwagę TDCi-kiem pośmigać między pachołkami.
Wypad do Piecek wydaje się OK, ale pamiętajmy - my mamy AUDI i stać nas na to, żeby zorganizować spocik w naszym gronie bez VAGowców.
Na grilla do Torunia zawsze wpadnę z wielką chęcią !!!
Rozpoczynam poszukiwania nowej Audi...
W kręgu moich zainteresowań są 80 z silnikami 2.6 lub 2.8 lub A6 z 2.5TDI z quattro lub nawet bez ale koniecznie Avant.
Moja niunia będzie jeszcze chwilkę ze mną, wsadzę nowe amorki i części, które zdążyłem zakupić za około 800zł a później idzie na sprzedaż.
Gdyby no name był tak dobry i sprzedał mi swoją 1.9TDI to bym się ucieszył

Stan autka znacie - do tego jest książka serwisowa z niemiec do grudnia 2007, fakturki za przeglądy, przebieg 180tyś autentyk. Sorki za Offtopic, ale zanim wystawię ją gdziekolwiek w ogłoszeniu może znajdzie się ktoś z kuj-pom bym miał moją perełkę na oku