Lucazzz, też tak mam, późniejsze modułu miały też funkcję automatycznego podnoszenia szyby kierowcy

Wszystko sie da ale trzeba kombinować, ponieważ wyłącznik odłączajacy napięcie kiedy szyba jest już domknięta bądź na maxa otwarta znajduje się w siłowniku, a u nas tego niema. Do tego dojdą pewnie jakieś inne duperele.wujo1 pisze:a da radę np zaadaptować taki moduł z audi a4 b5 ? żeby wszystkie szyby tak miały + domykanie szyb i szybra ?
Tym, że ten drugi ma funkcję "komfortu" również przy podnoszeniu szyby kierowcywujo1 pisze:a czym się różni 343 od 363 ?
wujo1 pisze:a da radę np zaadaptować taki moduł z audi a4 b5 ? żeby wszystkie szyby tak miały + domykanie szyb i szybra ?
a czym się różni 343 od 363 ?
Ja mam 343 i 4 elektryczne szyby i moduł działa tak jak powinien, szyba sama zjeżdża w dół, a sama podnosi się tylko przy odpalonym silniku, trzymać trzeba zarówno przy wyłączonym jak i włączonym zapłonie. Nie jestem pewny ale 363 jet chyba od 2 szyb, ale mogę się mylić.Audi Sport pisze:Tym, że ten drugi ma funkcję "komfortu" również przy podnoszeniu szyby kierowcy
Ciekawe, ja mam 262 i tylko się zama automatycznie opuszcza bez względu cyz zapłon czy silnik odpalony. Zresztą troche dziwne skoro podnosi CI automatycznie szybę tylko przy odpalonym silniku :roll:Karol_90 pisze:Ja mam 343 i 4 elektryczne szyby i moduł działa tak jak powinien, szyba sama zjeżdża w dół, a sama podnosi się tylko przy odpalonym silniku, trzymać trzeba zarówno przy wyłączonym jak i włączonym zapłonie.
A po wcisneiniu dalej się świeci na zielonoshellah pisze:i ja mam ten rarytas :mrgreen: podświetlany diodą na zielono
a u mnie też czy włączony zapłon czy nie , to i tak szyby działają ale muszę trzymać cały czas przyciski ,trza poszukać 363Audi Sport pisze:Karol_90 napisał/a:
Ja mam 343 i 4 elektryczne szyby i moduł działa tak jak powinien, szyba sama zjeżdża w dół, a sama podnosi się tylko przy odpalonym silniku, trzymać trzeba zarówno przy wyłączonym jak i włączonym zapłonie.
Ciekawe, ja mam 262 i tylko się zama automatycznie opuszcza bez względu cyz zapłon czy silnik odpalony. Zresztą troche dziwne skoro podnosi CI automatycznie szybę tylko przy odpalonym silniku :roll:
to nie fer :lol:shellah pisze:wujo1 napisał/a:
co do podświetlenia przycisku od blokady tylnych szyb to był on podświetlany ale rzadko można rzec że rarytas
i ja mam ten rarytas :mrgreen: podświetlany diodą na zielono
Patrzę dzisiaj z ciekawości a tu zonk :shock: :shock: :shock: Też tak mam, że mi na odpalonym silniku szyba sama się podnosi a na wł/wył zapłonie już nie :shock: Nie zauważyłem tego zupełnie, bo na odpalonym silniku zawsze trzymałem przycisk przy podnoszeniu szyby :lol: Normalnie aż wstyd się przyznawać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak więc moduł 262 to to samo co 343 <ok>Karol_90 pisze:szyba sama zjeżdża w dół, a sama podnosi się tylko przy odpalonym silniku, trzymać trzeba zarówno przy wyłączonym jak i włączonym zapłonie