[audi 80]Elektryczne szyby-schemat
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
to ja się też podepnę pod temat mam problem z 4 kabelkami nie wiem do czego one są i nie wiem gdzie je podłączyć a chodzi mi dokładnie o niebiesko czarny ten z żółta wtyczką, niebiesko czerwony z ta owalna wtyka i żółto brązowy i niebieski i one są oba w białej wtyczce jak ktoś by mógł powiedzieć co i jak
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
dobra a ja mam teraz takie pytanie na ten czerwony przewod ktory idzie pod L30 w skrzynce bezpiecznikow ma być stały (+) a ten który idze pod M75S ma byc (+) po zaplonie tylko ja nie mam plusa po zaplonie na M75S i nie mam mozliwości wstawienia tam żadnego bezpiecznika itd jak to zrobić zeby bylo ok
[ Dodano: 2010-01-23, 23:21 ]
i jeszcze mam tak ze po podloczeniu samego kabelka od L30 szybki caly czas dzialaja nawet po odcienciu zaplonu dodam ze mialem jeszcze nie podlaczone krańcówki drzwi
[ Dodano: 2010-01-23, 23:21 ]
i jeszcze mam tak ze po podloczeniu samego kabelka od L30 szybki caly czas dzialaja nawet po odcienciu zaplonu dodam ze mialem jeszcze nie podlaczone krańcówki drzwi
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Jak pod skrzynka nie masz sygnału to masz coś skopane i zrób to lepiej albo jak nie chce Ci się to się podłącz się bezpośrednio pod stacyjkę i wtedy będzie dobrze.misiek547 pisze:jak to zrobić zeby bylo ok
No, bo po to jest stały + aby szybki działały ale jak podłączysz jeszcze drugi kabelek pod + po zapłonie to wtedy tylko będą szybki działać i jeszcze gdy odłączysz zapłon przez 60 s. będą działać a po tym czasie odłączy się zasilanie.misiek547 pisze:mam tak ze po podloczeniu samego kabelka od L30 szybki caly czas dzialaja nawet po odcienciu zaplonu
To nie ma nic wspólnego z działanie szybek jedynie to jest po to, ze przy otwarciu drzwi kierowca bądź pasażer nie będzie mógł opuścić bądź podnieść szyby dopóki nie zamknie drzwi.misiek547 pisze:dodam ze mialem jeszcze nie podlaczone krańcówki drzwi
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt: