mam Audi B3 i chciał bym sobie zamontować elektryczne szyby

Oto kilka Fotek
http://rapidshare.com/files/213012967/Wtyczki.rar.html
wysłałem je na rapidshare z tego względu ze spakowanych nie moglem na forum umieści

i tak zdjęcie nr:
1.
Są dwie takie wtyczki idą do przednich drzwi ale nie wiem do czego one są .. bo jak od centralnego to chętnie bym je zostawił ;]
2.
To akurat komplet wtyczek od strony kierowcy do obsługi 4 szyb (ale to foto podałem na wypadek jak by tez ktoś chciał gotową założyć instalację i nie wiedział do czego one są ;] )
3.
Ta wtyczka idzie razem z wtyczkami ze zdjęcia nr.2 ale nie wiem do czego może służyć ;( wdzięczy bym był jak by ktoś wytłumaczył.
4.
Są dwie takie i dowiedziałem się na innym forum ze to ponoć od podgrzewanych foteli.. ale jakoś nie bardzo w to wierzę bo widziałem kilka od innych audi i były mniejsze no ale może w c4 100 takie właśnie są tylko nie wiem po co w tej gumie jak one są wewnątrz kabiny???
5.
to samo co zdjęcie nr.4 tylko widok od przodu
6.
Tego to zielonego pojęcia nie mam co to za wtyczka i do czego służy kawałek za nią jest guma przez którą przechodzi przypuszczam ze idzie gdzieś na zewnątrz?? a guma po to żeby woda się nie dostawała. Pytanie jest tylko gdzie ? i czy ona jest mi potrzebna ?
7.
To samo co zdjęcie nr.6 tylko widok od tylu na kable.
8.
Kolejne o których nie mam zielonego pojęcia i nigdzie się nie doczytałem ;/
9. to samo co zdjęcie nr.8 tylko od przodu?
10.
i jeszcze jedne nieznane dla mnie ??? aż tyle wtyczek to chyba nie potrzeba do pompki od centralnego i 4 szyb ??
11.
to samo co zdjęcie nr.10 tylko od przodu.
12.
Ta czarna podwójna ponoć od przekaźnika szyb elektrycznych a czerwona obok to do bezpiecznika termicznego czy coś takiego ?? prawda to ?? jeśli tak to o jakim oznaczeniu by pasował przekaźnik do szyb ?? i czy może być od B4 ?? bo nie wiem co kupić ? czytałem ze są o oznaczeniu 285, 343, 363 i nie wiem który by był odpowiedni ?
13.
to samo co zdjęcie nr.12 tylko od przodu. Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak wygląda ten bezpiecznik termiczny który ma być zamontowany ponoć w tą czerwoną wtyczkę ewentualnie podać symbol ??
14.
ta nie wiem do czego służyć może???? ;/
15.
to samo zdjęcie co 14 tylko od przodu ?
16.
To akurat od tylnej szyby elektrycznej ;] do tego jest jeszcze krótka 5-kablowa wiązka z której 3 kable podłącza się to tej właśnie wtyczki a z drugiej strony do przełącznika szyb a dwa pozostałe kable czarny i zielony to przełącznika szyb i do silnika od szyb ;]
17.
Nie mam pojęcia do czego to i czy będę to potrzebował
18.
To samo co zdjęcie nr.17
19.
i kolejne wtyczki?.. pogubiłem się już całkiem ;]
20.
to samo co zdjęcie nr.19
21.
Mała Biała i dwa kabelki ;] do czego ?? ;]
22.
to samo co zdjęcie nr.21 ;]
23, 24.
To wiem na 98% ze to od pompki od centralnego ale wolałbym się upewnić czy to prawda ? ;]
Na pewno w tej wiązce nie ma wtyczek od elektrycznych lusterek bo to jest osobna mała wiązka kabli którą odłożyłem na bok
Wdzięczny byłbym bardzo za pomoc