[B3/B4]Wymiana zarowek w sterowniku lusterek?
[B3/B4]Wymiana zarowek w sterowniku lusterek?
Przerabiał ktoś juz temat. Moze ma ktos juz gotową instrukcje wymiany podświetlenia w tym przełączniku, czy można rozbierając go coś popsuć? :mrgreen:
PS Pytam bo czas zakończyć temat przepalonych żarówek w Audiku
PS Pytam bo czas zakończyć temat przepalonych żarówek w Audiku
Przerabiałem.
Są tam 2 żarówki. Trzeba sie udać do elektronicznego i kupic 2 żaróweczki do podświetlania paneli w radioodbiornikach. Ważne aby były na 14 Volt, bo na 12 szybko się spalą. Nie bierzcie kolorowych. Nie ma potrzeby, plastik światłoprzewodzący jest zabarwiony na czerwono.
Trzeba to rozbierać nad stołem, bo się sprężynki pogubią. Cały regulator jest na zatrzaskach i jeśli się ich nie połamie, to nie ma co zapsuć.
Są tam 2 żarówki. Trzeba sie udać do elektronicznego i kupic 2 żaróweczki do podświetlania paneli w radioodbiornikach. Ważne aby były na 14 Volt, bo na 12 szybko się spalą. Nie bierzcie kolorowych. Nie ma potrzeby, plastik światłoprzewodzący jest zabarwiony na czerwono.
Trzeba to rozbierać nad stołem, bo się sprężynki pogubią. Cały regulator jest na zatrzaskach i jeśli się ich nie połamie, to nie ma co zapsuć.
Ehhh jmm nie wybieram się w najbliższym czasie do brata, do Torunia, bo bym ci to po drodze zrobił. Niewiele roboty i jeśli uważasz jak rozbierasz to nie ma co zepsuć. Śmiało możesz wymieniać żarówki, no chyba że masz dwie lewe ręce, albo jeszcze gorzejjmm pisze:Hmmmm sprężynki powiadasz, groźnie brzmi, po doświadczeniach z przelacznikiem lusterek w B2, chyba oddam to do elektryka, no chyba, ze ktoś zrobi jakieś ładne fotostory :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80