[Kraków / Kryspinów] 21-22 Sierpnia Zlot Południe
kwestia dogadania sie.. tutaj jest calkiem ok.. a tam gdzie garbusy imprezowaly to trzeba by sie dogadac i pewnie zaplacic a tutaj za free.. z tego co Lucazzz cos mowiljabko_nb pisze:Panowie a co myślicie na temat miejsca ale w tym lasku tam gdzie bym ostatnio zlot Garbusa i innych Volkswagen - ow fajnie spocik wyszedł im bo bylem tam i pięknie było zawsze jakieś namioty można stawić i nie porwie jak będzie wichura
oczywiscie kwestia to przemyslenia.. ja tam nie kojarze dokladnie bo bylem tam wczoraj zeby obczaic teren.. Lucazzz moze niech sie wypowie bo pewnie bedzie wiedzial wiecej...
jabko_nb dzieki za propozycje
do tego lasku, generalnie autami wjezdzac nie mozna. oczywiscie pewnie jak by sie cos "dało kase" to by puscili. ale moim zdaniem bez sensu płacic za takie cos niemała kase... nasza miejscowka jest ok. namiot mozna rozbic, zjesc, wypic, natura.
jezeli impreza wypali, to mozna zorganizowac takie cos za rok, z wiekszym rozgłosem, lepsza organizacja, i wtedy mozna go zrobic na 3 dni, na wzór "Garbojamy"...
pamietam jak jaco powiedział kiedys : to moze bysmy grila zrobili na kryspinowie...
A tu sie taki zlot szykuje... :shock: Zapraszamy!!!
pozdro
Lucazzz
jezeli impreza wypali, to mozna zorganizowac takie cos za rok, z wiekszym rozgłosem, lepsza organizacja, i wtedy mozna go zrobic na 3 dni, na wzór "Garbojamy"...
pamietam jak jaco powiedział kiedys : to moze bysmy grila zrobili na kryspinowie...
pozdro
Lucazzz
zobaczymy po zlocie i ocenimy..Lucazzz pisze: pamietam jak jaco powiedział kiedys : to moze bysmy grila zrobili na kryspinowie...
bo z tym ile osob pisze ze bedzie a ile faktycznie potem sie pojawi to jest roznie.. wiadomo ze komus moze cos wypasc.. tego nikt nie przewidzi.. ale mysle ze kazdy wie o co mi chodzi
mam nadzieje ze bedzie nas kilkanascie autek :mrgreen: wtedy byloby juz niezle jak na pierwszy zlocik..
tez mysle ze na pierwszy zlocik to miejscowka jest ok.. ew. nast razem mozna cos pokombinowac.. z dojazdem tez nie ma wiekszych problemow.. jak ktos umie jezdzic to wjedzie bez problemu.. jak pisalem zreszta wczesniej..
pozdrawiam i zapraszam
no i tutaj sie zgadzam bo mysle ze jak ktos chce przyjechac to przyjedzie i zrobi wszystko zeby byc..wiadomo ze sa sporadyczne przypadki ale to pomijam.. bo niektorych rzeczy nikt nie przwidzi..jabko_nb pisze:ja tylko rzuciłem propozycje a co do tego ze ludzie się deklarują i nie jada to tylko zależny od tego czy faktycznie komuś zależny bo ja mimo ze audi sprzedałem dość niedawno i akurat w te dni mam wesele chce się tam pojawić wkońcu to AUDI 80 :D
co do propozycji to dobrze ze jakas propozycja padla.. masz wiecej to pisz.. moze nast razem cos pomyslimy na ten temat.. zobaczymy po pierwszym zlocie