[Kraków / Kryspinów] 21-22 Sierpnia Zlot Południe
nie wiem ale Lucazzz chyba nie zapraszal innych klubow.. ja wyslalem kilka zaproszen do osob z malopolskiego.. chyba nikt sie nie spodzial takim zainteresowaniem.. na poczatku jak padl pomysl to myslalem ze tylko kilka osob z malopolski przyjedzie..no moze kilka ze slaska ale jak widac jest o wiele wiecej osob chetnych czyli zapowiada sie niezle.. zapraszamy oczywiscie wszystkich i mam nadzieje ze jak na pierwszy zlot w Krakowie to pojawi sie kilkanascie osob..
PISZE SIĘ!!
Witam,
zjawie się koledzy:)
Pozdrawiam
Grzegorz
zjawie się koledzy:)
Pozdrawiam
Grzegorz
Panowie w takim razie na tydzień przed zlotem wklejam nieoficjalną listę uczestników.
(jeśli kogoś na niej nie ma a planuje wizytę proszę o dopisanie się) osobiście postaram się jeszcze o może 2 autka... - Pokażemy innym, że również w małopolsce można zebrać grubo ponad 20 samochodów na zlocie...
1). Lucazzz
2). Putinn
3). mati86
4). jaco124
5). kolczat
6). pawcyk
7). grzesce
8). jugo007
9). barto-team
10). dydo85
11). jabko_nb
12). Zayebatsu
13). Kiper
14). Krkbzyk
15). ...??
(jeśli kogoś na niej nie ma a planuje wizytę proszę o dopisanie się) osobiście postaram się jeszcze o może 2 autka... - Pokażemy innym, że również w małopolsce można zebrać grubo ponad 20 samochodów na zlocie...
1). Lucazzz
2). Putinn
3). mati86
4). jaco124
5). kolczat
6). pawcyk
7). grzesce
8). jugo007
9). barto-team
10). dydo85
11). jabko_nb
12). Zayebatsu
13). Kiper
14). Krkbzyk
15). ...??
no co jest Ludziska??? Pogoda was odstrasza?? za Gorąco?? za zimno?? deszcz??? nie ma czego sie bac!!! pewnie nie raz wracaliscie w deszczu do domu z imprezy na nogach, brudni i spijaczeni :mrgreen: a do Krakowa nie chcecie przyjechac piwka sie napic w pełnym słoncu??? :mrgreen:
Lista cały czas otwarta, zapraszamy wszystkich chetnych nie bac sie, nikt tu nie gryzie.
Wpadajcie Na Kryspinów!!!
Lista cały czas otwarta, zapraszamy wszystkich chetnych nie bac sie, nikt tu nie gryzie.
Wpadajcie Na Kryspinów!!!
Tak sobie czytam i czytam i czytam i wyczytać nie moge na która w Kraku mamy być znaczy się na tego Bora :?: I takowe pytanie kto zostaje w kryspinowie na noc i pytanie numer czy co w tedy gdy nie przypasi pogoda :?: :shock: Tfu Tfu oby była słoneczna ale wole dmuchac na zimne choc ciepłe lepiej smakuja :mrgreen: