[Kraków / Kryspinów] 21-22 Sierpnia Zlot Południe
nie wiem ale Lucazzz chyba nie zapraszal innych klubow.. ja wyslalem kilka zaproszen do osob z malopolskiego.. chyba nikt sie nie spodzial takim zainteresowaniem.. na poczatku jak padl pomysl to myslalem ze tylko kilka osob z malopolski przyjedzie..no moze kilka ze slaska ale jak widac jest o wiele wiecej osob chetnych czyli zapowiada sie niezle.. zapraszamy oczywiscie wszystkich i mam nadzieje ze jak na pierwszy zlot w Krakowie to pojawi sie kilkanascie osob..
PISZE SIĘ!!
Witam,
zjawie się koledzy:)
Pozdrawiam
Grzegorz
zjawie się koledzy:)
Pozdrawiam
Grzegorz
Panowie w takim razie na tydzień przed zlotem wklejam nieoficjalną listę uczestników.
(jeśli kogoś na niej nie ma a planuje wizytę proszę o dopisanie się) osobiście postaram się jeszcze o może 2 autka... - Pokażemy innym, że również w małopolsce można zebrać grubo ponad 20 samochodów na zlocie...
1). Lucazzz
2). Putinn
3). mati86
4). jaco124
5). kolczat
6). pawcyk
7). grzesce
8). jugo007
9). barto-team
10). dydo85
11). jabko_nb
12). Zayebatsu
13). Kiper
14). Krkbzyk
15). ...??
(jeśli kogoś na niej nie ma a planuje wizytę proszę o dopisanie się) osobiście postaram się jeszcze o może 2 autka... - Pokażemy innym, że również w małopolsce można zebrać grubo ponad 20 samochodów na zlocie...
1). Lucazzz
2). Putinn
3). mati86
4). jaco124
5). kolczat
6). pawcyk
7). grzesce
8). jugo007
9). barto-team
10). dydo85
11). jabko_nb
12). Zayebatsu
13). Kiper
14). Krkbzyk
15). ...??
no co jest Ludziska??? Pogoda was odstrasza?? za Gorąco?? za zimno?? deszcz??? nie ma czego sie bac!!! pewnie nie raz wracaliscie w deszczu do domu z imprezy na nogach, brudni i spijaczeni :mrgreen: a do Krakowa nie chcecie przyjechac piwka sie napic w pełnym słoncu??? :mrgreen: 
Lista cały czas otwarta, zapraszamy wszystkich chetnych
nie bac sie, nikt tu nie gryzie.
Wpadajcie Na Kryspinów!!!

Lista cały czas otwarta, zapraszamy wszystkich chetnych

Wpadajcie Na Kryspinów!!!
Tak sobie czytam i czytam i czytam i wyczytać nie moge na która w Kraku mamy być znaczy się na tego Bora :?: I takowe pytanie kto zostaje w kryspinowie na noc i pytanie numer czy co w tedy gdy nie przypasi pogoda :?: :shock: Tfu Tfu oby była słoneczna ale wole dmuchac na zimne choc ciepłe lepiej smakuja :mrgreen: