:shock: :mrgreen:
No proszęMarcinwwy pisze:oj dawno mnie na forum nie byłoale widzę że mimo zimy tu wszystko się "kręci" tak jak trzeba
jeśli Panowie pozwolicie odwiedzę Was na zlocie 23 stycznia bo to jedyna wolna niedziela moja w tym miesiącu. Czym przyjadę to jeszcze nie wiem czy dam rade sklecić do kupy swój wehikuł ale na pewno jakieś OOOO ;P bo u mnie tego na podwórku pod dostatkiem ostatnio.

nie przypominam sobie zebysmy wybierali jakies wladze w Parafii wiec moim skromnym kazden glos wazy tyle samo.rsawicki pisze:No ale ja za maly jestem :mrgreen: to sie nie wtrącam :mrgreen:
pomysl wielce git, jednakowoz widze pewne utrudnienie: bedzie nas troche (przynajniej na to licze) a w centrum moze byc ciasnawo wiec albo na ktoryms spocie bierzemy do garsci mape i produkujemy scenariusz ktorego kazdy bedzie sie pilnowal przy kreceniu albo kazdy ogarnia sobie CB zeby sie nie pogubic i gonimy na spontana. lars, jako pomyslodawca powinienes miec pierwszenstwo w materii wytyczania trasy <ok>lars pisze:A nie lepiej ten POM skręcić gdzieś np w centrum, plac trzech krzyży itd. To moja sugestia.. ;D
Coby ładniejsza okolica troszkę była.
Obawiam się, że ATLAS zawiśnie na spowalniaczachMaszu pisze:sama gore na parking do galerii mokotow?