[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
oj dawno mnie na forum nie było ale widzę że mimo zimy tu wszystko się "kręci" tak jak trzeba jeśli Panowie pozwolicie odwiedzę Was na zlocie 23 stycznia bo to jedyna wolna niedziela moja w tym miesiącu. Czym przyjadę to jeszcze nie wiem czy dam rade sklecić do kupy swój wehikuł ale na pewno jakieś OOOO ;P bo u mnie tego na podwórku pod dostatkiem ostatnio.
No proszę Możesz się pochwalić co tam maszMarcinwwy pisze:oj dawno mnie na forum nie było ale widzę że mimo zimy tu wszystko się "kręci" tak jak trzeba jeśli Panowie pozwolicie odwiedzę Was na zlocie 23 stycznia bo to jedyna wolna niedziela moja w tym miesiącu. Czym przyjadę to jeszcze nie wiem czy dam rade sklecić do kupy swój wehikuł ale na pewno jakieś OOOO ;P bo u mnie tego na podwórku pod dostatkiem ostatnio.
Ja sie dostosuje. Godzina 12 i 13 mi odpowiada... A brud na ulicach no cóż mamy zime i zanim bd ładnie to musiało by nie padać przez kilka dni i musiał by trzymać mróż.... Wtedy auta były by czyste. Mi ubrudzić nie szkoda...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
nie przypominam sobie zebysmy wybierali jakies wladze w Parafii wiec moim skromnym kazden glos wazy tyle samo.rsawicki pisze:No ale ja za maly jestem :mrgreen: to sie nie wtrącam :mrgreen:
meska decyzja Panowie - przegladamy grafiki zjazdow i innych waznych spraw i kto jest za ktorym terminem reka w gore - mi pasuje kazdy i utrudnienia mi nie przeszkadzaja.
pomysl wielce git, jednakowoz widze pewne utrudnienie: bedzie nas troche (przynajniej na to licze) a w centrum moze byc ciasnawo wiec albo na ktoryms spocie bierzemy do garsci mape i produkujemy scenariusz ktorego kazdy bedzie sie pilnowal przy kreceniu albo kazdy ogarnia sobie CB zeby sie nie pogubic i gonimy na spontana. lars, jako pomyslodawca powinienes miec pierwszenstwo w materii wytyczania trasy <ok>lars pisze:A nie lepiej ten POM skręcić gdzieś np w centrum, plac trzech krzyży itd. To moja sugestia.. ;D
Coby ładniejsza okolica troszkę była.
Jeśli u mnie uspokoi się temat zmian stawek vat, to dam radę się zjawić. Liczę na mocny mróz wtedy można poświrować nieco, a jako bonus ma się czyste auto
lars, a gdzie na pl. 3 krzyży proponujesz?
Może tutaj:
52.229390, 21.021628
http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s ... 8&t=h&z=19
Na tym parkingu, choć tam wieczorem nie będzie miejsc ;/
Chyba spota warto byłoby rozpocząć przed zapadnięciem zmroku, czyli 15.
lars, a gdzie na pl. 3 krzyży proponujesz?
Może tutaj:
52.229390, 21.021628
http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s ... 8&t=h&z=19
Na tym parkingu, choć tam wieczorem nie będzie miejsc ;/
Chyba spota warto byłoby rozpocząć przed zapadnięciem zmroku, czyli 15.
O centrum zapomnijcie ze względu na WOŚP, ciężko tam też utrzymać kolumnę jadącą powoli, a Tym bardziej z kamerą jadącą jakimś innym pasem. Władują się w plan i kolumne jak nic "cwaniaczki" i inni miejscy rajdowcy nie mogący znieść COOO jadącego 40 km\h. Takie moje zdanie, choć przyjmuje zdanie większości.
jesli mozna cos zaproponowac to co myslicie o tym, ze jak juz zapadnie zmrok, co raczej szybbko nastanie, wpadniemy na sama gore na parking do galerii mokotow? pod chmurka, oswietlenie z neonow i innych kolorowych reklam na scianach kontrastujace z ciemnymi i mrocznymi zakamarkami parkingu aczkolwiek mozna tez sie pokusic i wypad pod most :mrgreen: tylko domyslam sie ze tam w uj sniegu... takze ktos mosialby za pług robic
swoja droga, Marcinie - szyna prawie ze gotowa <ok>
swoja droga, Marcinie - szyna prawie ze gotowa <ok>
Obawiam się, że ATLAS zawiśnie na spowalniaczach Mam mniejszą glebę a nawet mnie, najeżdżając ukosem przytrafiało się mocno zachaczyć programi (i pewnie środkowym) :evil: Po dwóch/trzech próbach uznałem, że parkuję na poziomie motyla :mrgreen:Maszu pisze:sama gore na parking do galerii mokotow?
Co do miejsc to proponuję Wam:
- parking przed Torwarem z oświetlonym w tle stadionem Legii,
- skoro Legia to może i Narodowy,
- parking na Podwalu (?) w tle z kolumną Zygmunta,
- okolice BUW'u,
- jeżeli jakieś surowe tereny to pod Mostem Poniatowskim na wysokości stacji Powiśle tam gdzie znajduje się obecnie kawiarnia,
- parking Rydza Śmigłego na górze od strony teatru Buffo,
- parking przed PKiN w tle z tym budynkiem (parking płatny)
- Mariensztat.
To tak na szybko..
A ja myślę coby w tą niedziele wstrzymać się z bólami porodowymi tzn z POMem a ustalić trasę gdzie, co, jak i o której. I spotkamy się za dwa tygodnie czy za tydzień i nie będzie wtedy ani WOŚPu ani nic. A możliwe, że będzie jeszcze więcej osób o. Zauważyłem, że trochę nas się wykruszyło, a jednak te troche to zawsze coś.
Atlas Bardziej liczyłem na ten parking http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s ... 9&t=h&z=18
Atlas Bardziej liczyłem na ten parking http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s ... 9&t=h&z=18