daję rekę uciąć że zrobię wymianę kostki w 20 minut :mrgreen:kacper85 pisze:Kostka poszła pa pa. Dobry zakład mam na Dąbrowskiego na MOKotowie zrobi Ci to bez zdejmowania deski jak coś to na kom / PW (mi zrobili w pół godziny)
[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
Niestety, moje pobożne życzenia, że to tylko kostka zostałby brutalnie stłamszone w zetknięciu z bolesną rzeczywistością... Padł mechanizm, a dokładnie ułamał się metalowy ruchomy bolec, który wchodzi do kostki. Tak czy siak bawiłem się dobrze i nie mogłem narzekać na nudę i brak przygód. Szybki kurs do DżiPi'ego i stacyjka zakupiona (dzięki!). Jako, że za dużo narzędzi nie mam tutaj w Warszawie, więc generalnie walka ze stacyjką była przerywana wyzwaniami typu znajdź taki klucz lub śrubokręt (w tym miejscu chciałbym podziękować pomocnym sąsiadom). Miałem jeszcze drobny problem z namierzeniem ostatniej śrubki, która trzymała pająka, ale tutaj Maszu mi podpowiedział (dzięki) i nie licząc zabiegu (iście kowalskiego) wyjęcia/wyrwania stacyjki to wszystko poszło już bez problemów. Nawet jedna śrubka nie została na zegarek, cała impreza była realizowana po warszawsku (na parkingu pod mieszkaniem) =-]
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Chodziło mi o wymianę kostki a nie stacyjki :mrgreen:chybo101 pisze:Hmmm aż tak ryzykujesz ?
Stacyjkę jak wyciągałem z starego coupe dla kolegi pandamixa to z nerwów pociachałem deskę bo wyjść nie dało :lol:
jak odkręcałem tylną lampę i nie chciała wyjść to ją siekierą podziabałem :lol: ogólnie ja nie mam cierpliwości do czegoś co mi nie wychodzi
300zx dobrze że siłowniki udało się przypasować bo krucho byłoby z twoją klapą <ok>