Nic się nie dziejesagem pisze:kacper85, a co z grabiną, czemu Cie nie widzę na liście :?:
I co z chybo team się dzieje :?: :roll:
[mazowieckie] - majovwka 2012 - jedziemy?
- 

chybo-żona
 - Forum Audi 80

- shellah
 - Forum Audi 80

- Imię: Artur
 - Model: Inny
 - Nadwozie: Coupe
 - Silnik: 2.8 AAH+lpg

eee tam ja jeżdżę do domu przez Piaseczno na Górę K. potem Kozienice,Dęblin i tragedii nie ma a korki małe tylko w górze przed rondem więc proponuje tą trasąmwmen pisze: wiadomo to po południu w piątek będzie dramat z przejechaniem Kołbieli itp. ale dobrze by było się z gadać żeby większą grupą uderzyć .ale to wszystko do dogadania wiec czekam na info
Ja się deklaruje że jadę raczej na 100%.
Problemem jest to czy będę pracował w piątek. Choć myślę że nie będę pracował bo jak mnie podstawią pod ścianą to wezmę żądanie
  Jeśli nie będę pracował to ja tradycyjnie zamierzam być od początku otwarcia bram. W tym roku to chyba 12 więc trochę wcześniej ale zawsze mogę się poopalać zanim reszta zjedzie  :mrgreen: Co roku jest lipa z wyjazdem i czasem zdażają się nieprzewidziane sytuacje tworzące mega korki (jak w tamtym roku gdy zbierali motocyklistę z asfaltu na siekierkowskiej) więc wolę ruszyć wcześniej. Jak się da to w grupie jak nie to sam...
Tak w ogóle to konkrety można ustalać tydzień przed zlotem inaczej jest to wróżenie ze szklanej kuli.
Miejsca bym nie zmieniał bo jest sprawdzone i łatwe do zbiórki, reszta do ustalenia...

Problemem jest to czy będę pracował w piątek. Choć myślę że nie będę pracował bo jak mnie podstawią pod ścianą to wezmę żądanie
Tak w ogóle to konkrety można ustalać tydzień przed zlotem inaczej jest to wróżenie ze szklanej kuli.
Miejsca bym nie zmieniał bo jest sprawdzone i łatwe do zbiórki, reszta do ustalenia...
- 

deejay.ftb
 - Forum Audi 80

- Imię: Zbyszek
 - Model: Audi 80 B4
 - Nadwozie: Sedan
 - Silnik: 2.0 ABK

popierawszy :mrgreen: tez uczeszczam ta trasa do domu rodzinnego :mrgreen:shellah pisze:eee tam ja jeżdżę do domu przez Piaseczno na Górę K. potem Kozienice,Dęblin i tragedii nie ma a korki małe tylko w górze przed rondem więc proponuje tą trasą
troszke nierownosci i dziur ale to na kawalku Pno - Gkl :mrgreen: