[Warszawa] NIEDZIELA 08.11.09 - Fort Wola
Szczegóły z bliska:
Z oddalenia z drogami dojazdowymi:
Pzdr
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TU JEST MIEJSCE ZBIÓRKI <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Mogę gdzieś po Ciebie wyjechać na wylotówke i pilotować jakbyś bardzo nie mógł trafić
Z oddalenia z drogami dojazdowymi:
Pzdr
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TU JEST MIEJSCE ZBIÓRKI <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Mogę gdzieś po Ciebie wyjechać na wylotówke i pilotować jakbyś bardzo nie mógł trafić
Ostatnio zmieniony 04 lis 2009, 21:58 przez kacper85, łącznie zmieniany 1 raz.
e dojazd nie jest taki zły... główną trasą jechac trzeba, a real będzie na widoku 8-) ale to fakt wyjechac jakby co można ( hehe taka watacha audiolek będzie czekac na jednego ze stada )
ja mam 12 z groszem kilometrów więc też nie będę marudził tylko musze poczekac bo niedziele będę miał napiętą. Zrobie wszystko by się pojawic Chciałbym zerknąc na Wasze furaszki i coś może podpatrzec i w ogóle poznac Was
[ Dodano: 2009-11-04, 20:56 ]
wg. Targeo masz 81 kilometrow 8-) półtorej godziny jazdy
łowicz - warszawa
zerknij sobie na trase, do sochaczewa objechac go i do przodu roujesz po znakach
ja mam 12 z groszem kilometrów więc też nie będę marudził tylko musze poczekac bo niedziele będę miał napiętą. Zrobie wszystko by się pojawic Chciałbym zerknąc na Wasze furaszki i coś może podpatrzec i w ogóle poznac Was
[ Dodano: 2009-11-04, 20:56 ]
wg. Targeo masz 81 kilometrow 8-) półtorej godziny jazdy
łowicz - warszawa
zerknij sobie na trase, do sochaczewa objechac go i do przodu roujesz po znakach
ja będę jechał od tej strony mieszkam na Białołęcę więc można się gdzieś pod rodze spotkac 8-)joker9-89 pisze:A może ktoś z was bedzie jechał od strony: Jabłonna w kierunku warszawy,lub od strony zerania,ewentualnie od strony marek?? Z checia bym sie dołączył jeśli sam będę sie poruszał <ok> lub ktoś mógłby się dołaczyć jeśli bedziemy jechać w parę autek.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
sam zaproponowales date, sadzac po Twoim aucie nie rzucasz slow na wiatr wiec...Słonik pisze:Eeeeeee ja wiem ze to wolny kraj i kazdy moze robic co chce ale kto mnie wpisal na liste na pierwszym miejscu :?:
Zobaczymy co bedzie do niedzieli, jak by nie patrzec to ja mam ponad 100km w jedna strone .
jakby sie Kolega garkotluk1 wysilil na porzadne przeklejenie mojego posta to wszystko bylo by na wierchu :mrgreen:Słonik pisze:Gdzie to jest wogole, mapkje dojazdowa poprosze <ok>
...w takim razie proponuje punkt zborny dla nas "Prawobrzeznych" i komu tam jeszcze bedzie wygodnie - BP/McDonald przy Modlinskiej rog Konwaliowej o 1330 czasu lokalnego, pasi Wam?Shutter pisze:ja będę jechał od tej strony mieszkam na Białołęcę więc można się gdzieś pod rodze spotkac 8-)joker9-89 pisze:A może ktoś z was bedzie jechał od strony: Jabłonna w kierunku warszawy,lub od strony zerania,ewentualnie od strony marek?? Z checia bym sie dołączył jeśli sam będę sie poruszał <ok> lub ktoś mógłby się dołaczyć jeśli bedziemy jechać w parę autek.