Z oddalenia z drogami dojazdowymi:
Pzdr
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TU JEST MIEJSCE ZBIÓRKI <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Mogę gdzieś po Ciebie wyjechać na wylotówke i pilotować jakbyś bardzo nie mógł trafić
![:-P](https://audi80.pl/images/smilies/jezyk_oko.gif)
ja będę jechał od tej stronyjoker9-89 pisze:A może ktoś z was bedzie jechał od strony: Jabłonna w kierunku warszawy,lub od strony zerania,ewentualnie od strony marek?? Z checia bym sie dołączył jeśli sam będę sie poruszał <ok> lub ktoś mógłby się dołaczyć jeśli bedziemy jechać w parę autek.
sam zaproponowales date, sadzac po Twoim aucie nie rzucasz slow na wiatr wiec...Słonik pisze:Eeeeeee ja wiem ze to wolny kraj i kazdy moze robic co chce ale kto mnie wpisal na liste na pierwszym miejscu :?:
Zobaczymy co bedzie do niedzieli, jak by nie patrzec to ja mam ponad 100km w jedna strone.
jakby sie Kolega garkotluk1 wysilil na porzadne przeklejenie mojego posta to wszystko bylo by na wierchu :mrgreen:Słonik pisze:Gdzie to jest wogole, mapkje dojazdowa poprosze <ok>
...w takim razie proponuje punkt zborny dla nas "Prawobrzeznych" i komu tam jeszcze bedzie wygodnie - BP/McDonald przy Modlinskiej rog Konwaliowej o 1330 czasu lokalnego, pasi Wam?Shutter pisze:ja będę jechał od tej stronyjoker9-89 pisze:A może ktoś z was bedzie jechał od strony: Jabłonna w kierunku warszawy,lub od strony zerania,ewentualnie od strony marek?? Z checia bym sie dołączył jeśli sam będę sie poruszał <ok> lub ktoś mógłby się dołaczyć jeśli bedziemy jechać w parę autek.mieszkam na Białołęcę więc można się gdzieś pod rodze spotkac 8-)