Samochód marzeń - kup i zrób
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
Słonik, dzięki za odpowiedź.
Spytałem, ponieważ mam taką samą dokładkę, nawet chyba od tego samego sprzedawcy i byłem ciekaw jak to "ztentegowali"
Odnośnie klejenia zderzaka to nawet fajnie jest to pokazane w Wheeler Dealers w odcinku z niebieskim BMW, chyba było to M5. Metoda bliźniacza z filmikiem z postu IC69.
Spytałem, ponieważ mam taką samą dokładkę, nawet chyba od tego samego sprzedawcy i byłem ciekaw jak to "ztentegowali"
Odnośnie klejenia zderzaka to nawet fajnie jest to pokazane w Wheeler Dealers w odcinku z niebieskim BMW, chyba było to M5. Metoda bliźniacza z filmikiem z postu IC69.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
A no temu że dół oryginalnie w CFL jest czarny i nie podrobisz za bardzo lakieru do struktury zderzaka, wiadomo drutować mozna zawsze.Dawid2542 pisze:sagem, czemu niby nie zaszpachlujesz i nie pomalujesz? Przeciez można kupić lakier strukturalny w spreju i po sprawie <ok>
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2013, 19:19 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
CFL sie nie spawa jedynie mozna go kleic zywicą .. dół można odwieżyć strukturą lub wygładzić ją i polakierować w kolor i bedzie ładnie i gładko ..
a co do filmu, tak na początku cwaniakował z dostępnością części do koloru do wyboru, a potem płakał, że długo czekał na lampę .. cóż przedni lewy zespolak zimą kto się zna ten wie o co chodzi :mrgreen:
a co do filmu, tak na początku cwaniakował z dostępnością części do koloru do wyboru, a potem płakał, że długo czekał na lampę .. cóż przedni lewy zespolak zimą kto się zna ten wie o co chodzi :mrgreen:
bo nie każdy jeździ audi, a nawet jak jeździ to i tak wiekszość z nich nie ma bladego pojęcia o tym.ignac112 pisze:+1 hehehe. Ale zobaczcie, my się śmiejemy z tego, 95% ludzi nawet nie skumało, że babol się wkradłUFOtm pisze: ta wpadka z mozliwoscia kupna tylnego zderzaka to jak Kornacki w zakupie kontrolowanym mowil ze klapa w coupe po tylu latach i o dziwo nie skorodowała