racja :!: +1 dla Ciebiesagem pisze:W gwoli ścisłości do dół w CFL'u jest gładki.duo pisze:CFL sie nie spawa jedynie mozna go kleic zywicą .. dół można odwieżyć strukturą lub wygładzić ją i polakierować w kolor i bedzie ładnie i gładko ..
Samochód marzeń - kup i zrób
to autko stalo na allegro sporo czasu az ktos kupil za 5 tysi ale po odpicowaniu autko juz lepiej wyglada,,,swoja wartosc przekroczylo 2 razy heheh kupil za 5 tys wczesniej wsadzil troche i teraz prawie 7 tysi... kierownica jak ze zwyklej sedany...
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2013, 17:33 przez okis, łącznie zmieniany 1 raz.
- 123krzysiek123
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
PieterB pisze:Czyżby to była compi jednego z nowo przybyłych klubowiczów :mrgreen: https://audi80.pl/marek121,u,24616.htm
marek121 pisze:29. Kristallsilber Metalic C6 - TvN Turbo 31 marca w Niedzielę Wielkanocną o 10:15. Będzie bazą do programu. Myślę, że warto obejżeć.
ps wysłałem do Niego pw z zapytaniem :!:
Niestety to nie moja compi. Chciałem zainteresować wszystkich posiadaczy compi programem i dopisałem ja od razu do listy. Sam jeżdże czerwoną a srebrną mam na części,szkoda tylko że ciągle brak funduszy i czasu na zrobienie wszystkiego jak należy.
[ Dodano: 2013-04-04, 20:40 ]
hakahaka pisze:Odcinek spoko ale, ja jestem ciekawy czy w ori compi była taka tapicerka na przodzie i kierownica. Mi się widzi że jest standard od b3 z przyklejonym znaczkiem od compi. Jak się mylę to mnie poprawcie
Oryginalna, sam taką mam, była też inna deska i inne boczki w drzwiach
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Ja wam powiem że dość sporo odcinków tego programu już obejrzałem i stwierdziłem że albo koleś nie zna się na rzeczy albo ma bardzo kiepskich doradców...Program trochę wzorowany na angielskim "Fani 4 kółek" ale jakoś Edd China wydaje mi się że ma większe pojęcie o motoryzacji. "Cóż za piękny widok ukazał się naszym oczom.To motor 16 zaworowy.Ma więc dwa wałki rozrządu" Tekst kolesia mnie rozwalają czy to oglądam drogówkę czy inny program gdzie jest on lektorem...
"mam tu głowicę od audi.Takiej B4 starszej" <haha>
"mam tu głowicę od audi.Takiej B4 starszej" <haha>
-
- Forum Audi 80
no to tak tylko oni kupuja wlasny samochód robia z nim i sprzedawaja ,,, a w naszym programie bierze auta od wlasciciela i mu go robi to jakby wlasciciel dal auto do mechanika ... kolega wyzej poruszyl temat ze nie ma na swiecie ludzi ktorzy na wszystkim by sie znali :!: no chyba ze kolega Hudy jest taka osoba co wie wszystkohudy pisze:Program trochę wzorowany na angielskim "Fani 4 kółek"
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
A co wy z TVN-u jesteście że tak bronicie gościa <ok> Wy myślicie że to tylko jeden facet siedzi przy tym samochodzie?? Jeśli tak to jesteście w wielkim błędzie.Tym programem zajmuje się cały sztab ludzi a nie tylko jeden mechanik.Jeśli robią program to powinni o danym samochodzie wiedzieć wszytko i nie chodzi mi tu akurat o to Audi ale o inne samochody które w tym programie już naprawiali.A co do mojej osoby to nie wiem wszystkiego ale wiem tyle ile powinienem wiedzieć i tyle ile chce wiedzieć <ok>