racja :!: +1 dla Ciebiesagem pisze:W gwoli ścisłości do dół w CFL'u jest gładki.duo pisze:CFL sie nie spawa jedynie mozna go kleic zywicą .. dół można odwieżyć strukturą lub wygładzić ją i polakierować w kolor i bedzie ładnie i gładko ..

PieterB pisze:Czyżby to była compi jednego z nowo przybyłych klubowiczów :mrgreen: https://audi80.pl/marek121,u,24616.htm
marek121 pisze:29. Kristallsilber Metalic C6 - TvN Turbo31 marca w Niedzielę Wielkanocną o 10:15. Będzie bazą do programu. Myślę, że warto obejżeć.
ps wysłałem do Niego pw z zapytaniem :!:
hakahaka pisze:Odcinek spoko ale, ja jestem ciekawy czy w ori compi była taka tapicerka na przodzie i kierownica. Mi się widzi że jest standard od b3 z przyklejonym znaczkiem od compi. Jak się mylę to mnie poprawcie
no to tak tylko oni kupuja wlasny samochód robia z nim i sprzedawaja ,,, a w naszym programie bierze auta od wlasciciela i mu go robi to jakby wlasciciel dal auto do mechanika ... kolega wyzej poruszyl temat ze nie ma na swiecie ludzi ktorzy na wszystkim by sie znali :!: no chyba ze kolega Hudy jest taka osoba co wie wszystkohudy pisze:Program trochę wzorowany na angielskim "Fani 4 kółek"