---WszyStkO o nIczYM czyli OffTopiC pełną gębą---
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Nigdy nie wiadomo, z tego co widziałem właściciel ma tu konto i może to czyta wszystko <ok>Przemo80b3 pisze:No bez przesady wg. mnie skaleczył Audika. Tyle. jak miał iść z tunningiem, to niech lepiej zostawi serięniepowtarzalny8 pisze:Przemo80b3 pisze: Nom. Żebym ja też miał sporo kasy to bym ja kupil, i wolałbym doprowadzić to cabrio do serii i ten spojler SHOGUN II wlascicielowi tej cabrio sprzedał jako deska do prasowania :mrgreen:
dobrze że na allego nie ma opcji komentowania bo coś czuje ze wiaściciel tego auta byłby nieźle porysowany przez Was :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
zachowam sie jak szanowany uzytkownik i nie bede spamowal w temacie zgloszen na 80tke miesiaca, ale za to pospamuje tutaj! :mrgreen:
Słoniu, dlaczemu nie ma tam w tym dziale o 80tce miesiaca takiego tematu "dyskusje" zamknales mi temat gdzie Żeton wygral a chcialem napisac ze nie powinnien wygrac bo powinnien byc lepiej sfotografowany ten cukiereczek, no ale coz... ja nic nie zrobie
nastpeny Atlas... tez wrzuca takie foty z zimy ale z dwojga zlego jak teraz wygra to juz jeden mniej do konkurencji w cieplejsze miesiace :mrgreen:
i jeszcze jedno, super pomysl z tym podpisem pod nickiem o bycie laureatem <:P>
Słoniu, dlaczemu nie ma tam w tym dziale o 80tce miesiaca takiego tematu "dyskusje" zamknales mi temat gdzie Żeton wygral a chcialem napisac ze nie powinnien wygrac bo powinnien byc lepiej sfotografowany ten cukiereczek, no ale coz... ja nic nie zrobie
nastpeny Atlas... tez wrzuca takie foty z zimy ale z dwojga zlego jak teraz wygra to juz jeden mniej do konkurencji w cieplejsze miesiace :mrgreen:
i jeszcze jedno, super pomysl z tym podpisem pod nickiem o bycie laureatem <:P>
to dobrze, że są i te 2 dni w miesiącu :lol:
[ Dodano: 2011-01-03, 19:24 ]
może znacie kogoś kto chciałby kupić takiego bzyka ? :-o
http://allegro.pl/mazda-323f-1-5-16v-88 ... 87876.html
[ Dodano: 2011-01-03, 19:24 ]
może znacie kogoś kto chciałby kupić takiego bzyka ? :-o
http://allegro.pl/mazda-323f-1-5-16v-88 ... 87876.html