[All B3/B4] Wymiana nagrzewnicy
więc tak panowie nagrzewnica wymieniona na Nissens wszystko ładnie pięknie grzeje super lecz mam mały problem bo zmiana pozycji nawiewu tzn szyba nogi kratki to pokrętło bardzo ciężko chodzi i gdy chce przełączyć na same kratki to dochodzi kawałek za pozycje nóg i nic więcej jak by coś trzymało i tak się zastanawiam czy to może być wina ze nakleiłem zbyt gruba gąbkę czy tez może pomyliłem linki już sam nie wiem może wam uda się coś wymyślić na ten temat pozdr
jak miałem wszystko rozłożone to dokładnie wszystko wyczyściłem wiec to raczej nie to jedynie chciał bym wiedzieć czy jest możliwe żebym pomylił linki jak zakładałem czy to wina gąbki lub może coś innego jeszcze narazie nadmuch na kratki nie jest mi az tak potrzebny bo jak mam włączone na szybę to z kratek delikatnie tez leci lecz latem może byc gorzej
mozliwe tez ze zalamala ci sie linka lub cos ja blokuje lub przycisnelo ją coś i jest problem tego typu najlepszym rozwiazaniem bedzie obadanie linek ,nie koniecznie rozbierajac tego calkowicie.Mi przy wymianie linka dziwnie sie ulozyla i troche ciezko chodzilo pokrętlo ale uporalem sie z tym szybko