[B4 ABT] Wymiana tulei sanek i wahaczy
- andrzejsz23
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Najlepiej sprawdzić samemu popuszczając śrubę bo ja mam wszędzie 12mm a mam audi z 93 roku także niby ten starszy rocznik chyba że chodzi wam o b3 jeśli chodzi o starszy rocznik. No i nie ma co patrzeć na klucz jak wchodzi bo jak ktoś już przy tym grzebał to mógł wyrzucić jakiś niewymiar.
Piotrek właśnie tak myślałem że nie trzeba ustawiać geometrii bo jak nie ruszam swożni to nie ma prawa się nic przestawić.
Piotrek właśnie tak myślałem że nie trzeba ustawiać geometrii bo jak nie ruszam swożni to nie ma prawa się nic przestawić.
- andrzejsz23
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Poliuretany olkusz. Sam latam na nich. Rowniz lawy w quattro bede robil na nich. Tansze niz zamienniki i duzo lepsze jakosciowo. Latwiejsze w montazu. 3 rodzaje twardosci. Najlepiej zamiawiac przez konsultanta. Znaja sie na robocie i mi osobiscie dobrze doradzili. Idac za ciosem szukam amorkow robionych na zamowienie zeby mozna bylo regenerowac i dobijac. Po co zmieniac co jakis czas i szukac po sklepach.
A kto na polskich drogach nie ma? Ja mam dosc napraw zawiechy juz, dlatego ogarniam poliuretany itd. Aktualnie auto sroi i szykuje je na jakis zlot. Silnik, recaro, to i zawieche moze skoncze. Zamiennikow nie wloze wiecej. Wole poliuretan. Do domu rodzinnego nie mam asfaltu. Tulejki padaly jak muchy. A te nie <ok>