[All] Zmiana żarówek do podświetlenia zegarów w oprawkach
Walek804 pisze:ja ostatnio kupiłem na allegro żarówki z oprawkami Led w kolorze czerwonym i jestem zadoowolony z efektu.kosztowało mnie to ok 20 zł.Moim zdaniem niema co kombinować z zwykłymi żaróweczkami w kolorze bo jak kolega wyzej wspomnial wypalaja sie.A co do koloru to pewnie że bedzie bardziej czerwony.
a mógł byś dać linka do tych led czerwonych ??
19cinek19 pisze:Walek804 pisze:ja ostatnio kupiłem na allegro żarówki z oprawkami Led w kolorze czerwonym i jestem zadoowolony z efektu.kosztowało mnie to ok 20 zł.Moim zdaniem niema co kombinować z zwykłymi żaróweczkami w kolorze bo jak kolega wyzej wspomnial wypalaja sie.A co do koloru to pewnie że bedzie bardziej czerwony.
a mógł byś dać linka do tych led czerwonych ??
http://allegro.pl/zarowka-zegary-dioda- ... ml#gallery
A powiedz kolego, czy te diody nie świecą za bardzo punktowo?? jeśli możesz wklej jakąś fote, bo tez chce je kupić ale nie wiem jaki efekt dadzą. z góry dzięki pozdr
Ostatnio zmieniony 16 sty 2011, 00:02 przez Fugi, łącznie zmieniany 1 raz.
Też je właśnie widziałem.Podobno kąt świecenia tych diod to 180 stopni, tylko ze 6.99 zeta sztuka, a ich potrzeba 10 tak? żeby cały licznik oświetlić..
Ostatnio zmieniony 16 sty 2011, 00:05 przez Fugi, łącznie zmieniany 1 raz.
wiedziałem że BigBen to wcale nie wstyd i jeszcze nie raz będę się cieszył że mam go zamiast obrotka
no dobra.. ale generalnie NIKT nie sprawdzał jak jest w rzeczywistości, prawda...?
sprawdze w sklepie jakie moge mieć te diody i jakich cenach.. jak będę robił zamówienie to wezme chyba kilka szt. na testy.. :>
no dobra.. ale generalnie NIKT nie sprawdzał jak jest w rzeczywistości, prawda...?
sprawdze w sklepie jakie moge mieć te diody i jakich cenach.. jak będę robił zamówienie to wezme chyba kilka szt. na testy.. :>