Uploaded with ImageShack.us
[80 B4 ABT} klimatyzacja kilka pytań
[80 B4 ABT} klimatyzacja kilka pytań
Jak w temacie zakupiłem klimatyzację i niestety element zaznaczony na zdjęciu uległ uszkodzeniu podczas podróży. Moje pytanie czy może jest on taki sam jak w moim aucie w wersji bez klimy proszę o szybką odp
![Obrazek]()
Ostatnio zmieniony 30 lis 2011, 17:47 przez zubik22, łącznie zmieniany 2 razy.
panowie mam taką chłodnicę klimatyzacji i nie mogę ją dopasować do mojej b4 abt. Orientuje się ktoś może czy ona pasuje do mojego modelu
tu podaje nr co jest na niej 893260401E
![Obrazek]()
tu podaje nr co jest na niej 893260401E
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Witam Koledzy
mam problem z moją klimatyzacją, a właściwie to z tym, że nie jest ona podpięta elektrycznie. Auto to 80 B4 TDI avant 95r., klimatyzacja manualna fabryczna. Szukałem pomocy w temacie "[B3/B4] Montaż klimatyzacji do wersji bez niej- koniec prac" i tam bardziej szczegółowo opisałem jaki jest stan rzeczy. Niestety chyba już nikt tam nie zagląda, więc szukam pomocy tutaj.
mam problem z moją klimatyzacją, a właściwie to z tym, że nie jest ona podpięta elektrycznie. Auto to 80 B4 TDI avant 95r., klimatyzacja manualna fabryczna. Szukałem pomocy w temacie "[B3/B4] Montaż klimatyzacji do wersji bez niej- koniec prac" i tam bardziej szczegółowo opisałem jaki jest stan rzeczy. Niestety chyba już nikt tam nie zagląda, więc szukam pomocy tutaj.