[Opole] Spoty Opolskie Sie Wie Nie!
nie dziwmy się, tylko bierzmy się do roboty.
To że jesteśmy najmniejszym województwem, nie znaczy że mamy być na końcu.
Jeżdżę codziennie przez Opole i napotykam całe mnóstwo Audi 80, a ile tutaj jest ludzi z opola?? Fakt, 50% to starsi ludzie którzy mają gdzieś kluby, i kobiety. A co z całą resztą??
Ja trafiłem na forum bo wpisałem w google "jak rozebrać szyberdach w audi 80", ale nie wszyscy mają potrzebę szukania tego typu zagadnień, więc trzeba się pokazać jakoś inaczej.
A co wy na to, żeby powiesić plakaty??
Taki przykładowy w załączniku... jest ktoś chętny??
Godzinka roboty przy niedzielnym spacerku :mrgreen:
![Obrazek]()
To że jesteśmy najmniejszym województwem, nie znaczy że mamy być na końcu.
Jeżdżę codziennie przez Opole i napotykam całe mnóstwo Audi 80, a ile tutaj jest ludzi z opola?? Fakt, 50% to starsi ludzie którzy mają gdzieś kluby, i kobiety. A co z całą resztą??
Ja trafiłem na forum bo wpisałem w google "jak rozebrać szyberdach w audi 80", ale nie wszyscy mają potrzebę szukania tego typu zagadnień, więc trzeba się pokazać jakoś inaczej.
A co wy na to, żeby powiesić plakaty??
Taki przykładowy w załączniku... jest ktoś chętny??
Godzinka roboty przy niedzielnym spacerku :mrgreen:
Fiku chodzi mi bardziej o namawianie ludzi do wstepowania do klubu... <ok> Jakby do mnie ktoś podszedł i zapytał "cześc może chciałbyś przyjechac na zlot audi80, bedzie fajna ekipa i wogole" to chyba bym sie posikał, albo popatrzyl jak na dziwaka :mrgreen: Bez obrazy dla nikogo. Fiku zreszta wie, że jak coś myśle to to powiem <ok>
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
labek,no ja też nie jestem zwolennikiem "napastowania" ludzi na ulicy...pomyślą że sekta jakaś albo inne pojebusy.Ale ulotka/kartka z adresem forum itp. za wycieraczke...na to zareagował bym przychylniej
P.S.Jak się da to będe na drugim opolskim zlocie(na pierwszym mało d... nam nie odmarzły :lol: ),ale nie gwarantuje bo szykuje się pomału do smutnej chwili czyli rozstania(sprzedaży) z moim czerwonym 90 Quattro....
Potrzebuje większej bryki minimum Avanta...

P.S.Jak się da to będe na drugim opolskim zlocie(na pierwszym mało d... nam nie odmarzły :lol: ),ale nie gwarantuje bo szykuje się pomału do smutnej chwili czyli rozstania(sprzedaży) z moim czerwonym 90 Quattro....

Potrzebuje większej bryki minimum Avanta...
-
- Forum Audi 80
szczerze?? Chciałbyś jeździć z adresem na szybie?? mamy przecież wlepy i to uważam za słuszne, już nie mogę się doczekać kiedy do mnie dotrą, delikatna ale widoczna wlepa na tylnej klapie moim zdaniem wystarczy w tej kwestii rozreklamowania... naklejka na szybie i tak pewnie większa by nie była, a jeśli tak, to już by skaszaniła autko.
szczerze? ja takich kartek nie czytam tylko od razu wyrzucam, no ale sa ludzie i ludziska.luk_OP_Q89 pisze:Ale ulotka/kartka z adresem forum itp. za wycieraczke...na to zareagował bym przychylniej
no ja wiem ;] ja tez taki jestem jestem i powiem szczerze ze ten pomysl z ulotkami to lipa jest wg mnie ;]labek pisze:Fiku zreszta wie, że jak coś myśle to to powiem <ok>
a mini plakaty gdzieś na słupach??
Osobiście szukałem garażu do wynajęcia przez 2-3 miesiące - internet, gazety, znajomi itd.
Desperacja poprowadziła mnie do wywieszenia kilku kartek na osiedlu gdzie najlepiej by mi odpowiadało. I choć myślałem, że to zbyt prymitywny sposób to po dwóch dniach miałem 3 propozycje.
Fakt, że to jest zupełnie inny temat, ale przecież te audi80 jeżdżą również po naszych osiedlach.
[ Dodano: 2009-04-10, 09:47 ]
PS Wesołych Świąt wszystkim!!!
Osobiście szukałem garażu do wynajęcia przez 2-3 miesiące - internet, gazety, znajomi itd.
Desperacja poprowadziła mnie do wywieszenia kilku kartek na osiedlu gdzie najlepiej by mi odpowiadało. I choć myślałem, że to zbyt prymitywny sposób to po dwóch dniach miałem 3 propozycje.
Fakt, że to jest zupełnie inny temat, ale przecież te audi80 jeżdżą również po naszych osiedlach.
[ Dodano: 2009-04-10, 09:47 ]
PS Wesołych Świąt wszystkim!!!
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
labek,niby nie...przynajmniej z tego co wiem :mrgreen:
Fiku, hmm...pewnie większość odrazu wyrzuca(50 zł od straży miejskiej za zaśmiecanie
)
Jakoś nie jestem przekonany do werbunku na szeroką skale...jak ktoś ma chęci zainteresuje się i znajdzie a jak nie to nie zmusisz.
Ostatnio spotkałem na stacji starszego gościa 90tką jak moja tyle że ośka,no i jak to przy tankowaniu:"witam,ładna 90tka!A jaki ma piecyk pod maską?" a gość mi na to:"Nie interesuj się gówniarzu" :shock: dopiero po kilku "starych burakach" i innych równie sympatycznych słowach z mojej strony powiedział że 2.3 10v.Niestety zapomniałem zaprosić go do klubu...ale nie sprawiał wrażenia zainteresowanego integracją
Nie każdy kto ma 80tke jest fajny gość i nie każdego warto "ciągnąć" do klubu.
Fiku, hmm...pewnie większość odrazu wyrzuca(50 zł od straży miejskiej za zaśmiecanie

Jakoś nie jestem przekonany do werbunku na szeroką skale...jak ktoś ma chęci zainteresuje się i znajdzie a jak nie to nie zmusisz.
Ostatnio spotkałem na stacji starszego gościa 90tką jak moja tyle że ośka,no i jak to przy tankowaniu:"witam,ładna 90tka!A jaki ma piecyk pod maską?" a gość mi na to:"Nie interesuj się gówniarzu" :shock: dopiero po kilku "starych burakach" i innych równie sympatycznych słowach z mojej strony powiedział że 2.3 10v.Niestety zapomniałem zaprosić go do klubu...ale nie sprawiał wrażenia zainteresowanego integracją

swiete slowa ja tez mialem akcje podbijam do kolesia i mu mowie ze jest taki klub a on mi na to a co go to obchodzi no ale fakt jest tez taki ze jest duzo ludzi ktorzy o tym nie wiedza a chcieli by gdzies podzialac juz ja cos wymysle aby troche rozreklamowac
krece teraz duzy projekt z naszym ogulno samochodowym klubem jak wyjdzie to jak by byly chetne osoby jestem w stanie nas pokazac konkrety pozniej bo nie chce niczego zapeszac

no zdradź rąbka tajemnicy
wiecie co chłopaki, ja tak się zastanawiam, dla kogo rzeczywiście jest ten klub... większość z Was ma coupe albo mega tuningi, silniki pewnie chodzą jak żyletki a wygląd powala na ziemię... a ja ostatnio spojrzałem na swoje maleństwo z zachwytem i widząc parę wgniotek w blacharce, silnik który po 10 mechanikach i tak nie chce pięknie chodzić, naderwanę tapicerkę na szyberdachu, którą nie mam kiedy zrobić, a nawet nie wiem jak do tego się zabrać... taka zwykła 20-to letnia audiczka....
[ Dodano: 2009-04-10, 11:27 ]
i śmiem podejrzewać, że wiekszość posiadaczy takich samochodów nawet nie myśli o wstąpieniu do klubu z powodów które przed chwilą wymieniłem, a albo nie mają kasy żeby cokolwiek zrobić w swoim autku, albo zwyczajnie im się nie chce...

wiecie co chłopaki, ja tak się zastanawiam, dla kogo rzeczywiście jest ten klub... większość z Was ma coupe albo mega tuningi, silniki pewnie chodzą jak żyletki a wygląd powala na ziemię... a ja ostatnio spojrzałem na swoje maleństwo z zachwytem i widząc parę wgniotek w blacharce, silnik który po 10 mechanikach i tak nie chce pięknie chodzić, naderwanę tapicerkę na szyberdachu, którą nie mam kiedy zrobić, a nawet nie wiem jak do tego się zabrać... taka zwykła 20-to letnia audiczka....
[ Dodano: 2009-04-10, 11:27 ]
i śmiem podejrzewać, że wiekszość posiadaczy takich samochodów nawet nie myśli o wstąpieniu do klubu z powodów które przed chwilą wymieniłem, a albo nie mają kasy żeby cokolwiek zrobić w swoim autku, albo zwyczajnie im się nie chce...
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Glinu,nie jest tak jak myślisz.Niepotrzebne kompleksy stary.Jak ktoś ma mega budżet to się A8 lub innym RS-em rozbija(jedni lubią wygodnie drudzy szybko...).Owszem każdy stara się dopieścić i poprawić auto,niektóży z czasem osiągają efekty wzbudzające zachwyt.Ale każdy kiedyś zaczynał.Nie ma znaczenia czy akurat zakówasz dół silnika pod turbo wielkości pralki aby zhamować +500 kucy,czy sprawiłeś sobie alu 14tki do renowacji w piwnicy liczy się Twoja radocha i tyle.Klub jest dla ludzi z pasją do czterech pierścieni i to właśnie to tutaj wszyskich łączy <ok>