[80 B4]Brak przeciwmgielnych z tyłu
-
- Forum Audi 80
- Imię: Maciej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Musi być gdzieś słaby styk i będzie się tak działo. Miernik ma bardzo mały opór nie spowoduje spadku napięcia. Tylko teraz trzeba szukać gdzie jest ten spadek napięcie, czy między skrzynką bezpieczników/przekaźników a przełącznikami czy między przełącznikami a lampami.Decu1405 pisze: a pare postów wczesniej pisałem ze prąd do wtyczki dochodzi jezeli obie wtyczki sa odpięte. Jezeli podłączę powiedzmy prawą wtyczkę z powrotem do lampy to w lewej juz nie ma napięcia na przeciwmgielne. Taka sytuacja
[ Dodano: 2016-02-21, 20:41 ]
Dokładnie, tak jak w prawie każdym aucie jest lewej strony. Ja mam po obu stronach, miałem już fabryczną instalacje na prawą strone.
Dokładnie, tak jak w prawie każdym aucie jest lewej strony. Ja mam po obu stronach, miałem już fabryczną instalacje na prawą strone.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2016, 20:43 przez matwys80, łącznie zmieniany 1 raz.
To ja odgrzeje kotleta, pacjent to avant i napiszę co jest zrobione, napięcie do włącznika dochodzi, sam włącznik działa, wiazka w klapie wymieniona, wszystko oprócz przeciwmgielnych działa, przejście pomiędzy oprawką żarówki a kostką na lewym błotniku jest, pytanie czy od tej kostki do włacznika po drodze jest jeszcze jakieś złącze ?