Czekam na pomoc

dokładnie tak, u mnie też nie działały a po zastosowaniu WD40 wszystko jest OK.Labiel pisze:U mnie w B3 też kiedyś to nie działało. WD40 załatwił sprawę. Widocznie w moim przypadku ktoś tego nie używał i styki albo zaśniedziały, albo się zabrudziły. Spróbuj najpierw WD40 zanim zaczniesz to rozbierać, bo ciężko to później złożyć. Sam się o tym przekonałem jak kiedyś popsuły mi się kierunki. Niestety też musiałem wtedy wymienić tą część pająka.
U mnie było to samo ale z pomocą tego tematu https://audi80.pl/b3-b4-8b-naprawa-p ... t25173.htm rozebrałem ten przełącznik, przeczyściłem styki, złożyłem i wszystko działa. :mrgreen:Labiel napisał/a:
U mnie w B3 też kiedyś to nie działało. WD40 załatwił sprawę. Widocznie w moim przypadku ktoś tego nie używał i styki albo zaśniedziały, albo się zabrudziły. Spróbuj najpierw WD40 zanim zaczniesz to rozbierać, bo ciężko to później złożyć. Sam się o tym przekonałem jak kiedyś popsuły mi się kierunki. Niestety też musiałem wtedy wymienić tą część pająka.
dokładnie tak, u mnie też nie działały a po zastosowaniu WD40 wszystko jest OK.