Wyglądają na dobrze wypolerowane.Popełniłeś jeden ale za to duży błąd(Też taki popełniłem)
Pasty typu tempo, auto max nie dają dobrego efektu lustra Jest taka mgiełka.
Najlepiej to użyj pasty AUTOSOl i krążek bawełniany 8-)
Robione złotym autosolem (zwykłym) teraz zakupie dedykowany do alu i zobaczymy jaka różnica będzie. Ten dursol to ta sama rodzina co auto, tylko, że posiada właściwości ochronne z tego co wyczytałem, ciekawe jak poleruje.
Zdjecie nie daje mi sie otworzyc wieksze ale na miniaturce spoko wyglada <ok>
Rotory i srubki od BBS RC090 Srubki po chromowaniu, przed zabiegiem po blasku pozostaly tylko odpadajace resztki chromu i pelno rdzy :-x Uwielbiam matowac take łatwo dostepne miejsca jak tutaj <mur>
A ja mam takie pytanie które mnie od pewnego czasu gnębi. Czemu tak mało osób poleruje całe felgi??? U mnie w okolicy większość aut które latają na pokaźne zloty ma całe fele w polerce i powiem że to wygląda imponująco. Sam się nad tym zastanawiam :-> Mowa o brock b1... Nie wiem jak one by wyglądały całe w polerce i czy gra jest warta świeczki jak to się mówi... :mrgreen: Oczywiście mam na uwadze wszystkie te rzeczy z utrzymaniem w odpowiednim stanie takich felg. <ok>
Słonik, widze ze masz w opisie chromowanie srubek ? a jest opcja chromowania wiekszych rzeczy u ciebie całych felg lubinnych tajli ?? Niki20, nie poleruje calych bo bym sie zajechal zbyt skomplikowany wzór